"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
O co mi więc chodzi? Czy na stronce jeżeli wyślę zdjęcie tego zaświadczenia (bodajże wrzesień 2023r.) jako "dowód" że pobieram te leki, dostaje je dokładnie w takich ilościach z dawkowaniem napisanym na zaświadczeniu. Mimo że zaświadczenie jest starę nie starczy mi leków do następnej wizyty, ba nie mam już na dzisiaj, a po kolejne zaświadczenie musiałbym jechać 2 godziny etc.
Myślicie że dostałbym klony i prege? Mam szczerze nadzieję że bez problemu, jest dawka, jest nazwisko dr. psychiatry, jest ilość, starsza data jednak nic się nie zmieniło od września. Zamierzam spróbować w następnym tygodniu, aby była dłuższa przerwa między ostatnią a dzisiejszą konsultacją (już w poprzedniej dostałem prege, ale 150mg i tylko jedną pakę). I oczywiście kusi mnie aby poprosić o diphergan lub zolpidem z racji problemów ze snem (które rzeczywiście mam, jednak nie po to mam zamiar ich używać). Czy nie ryzykować i łapać te "pewne" 2 paki klono i pregi)?
Z góry dzięki za odpowiedź, pozdro i miłego dnia lub noddnia wszystkim narkowrakom.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.