Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
Witam, nie znalazlem tematów w których wątkiem jest tylidyna. Dziala na mnie identycznie jak tramal, choc ma przyjemniejsze wejscie, ale za to krocej trzyma.
Ostatnimi czasy schodzilem z dawek i doszedlem do 3x 150mg. Dzis z racji iz udalo sie wyssac od ortopedy wieksza pake, postanowilem zrobic sobie dobrze i oralnie polecialo 600mg starte na pył. Efekt? Żaden :alergia:
To bardzo dziwne gdyz poranna (przewaznie 5rano) dawka 150mg retarda w calosci kiedy przylatuje wróżka skrętuszka, działa jak nalezy i dawalo sie poczuc ten lekki wjazd i spi sie przyjemnie do 9rano.
Dlaczego zatem 600mg pyłu nie robi roboty?
Na kazde 50mg tylidyny jest 4mg naloksonu wiec w 600mg bylo 48mg naloksonu. Da sie jakos oddzielic ten nalokson? Bo juz nie widze w tym zadnej rekreacji...

dokladam strukture stteetart
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 230 / 26 / 0
Mam od koleżanki Tilidynę 50 mg/4 mg naloksony biorę 150 mg czyli 3 tabsy z napisem 50 i gryzę, przykleja się do zębów jak żel co się uda połknąć to połknę potem biorę szczotkę do zębów i myje poczym ssam to co jest na szczoczce jesto to retard, szczycą się tą tilidyną niemieccy raperzy, niema porownania to Tramalu, wjazd zaczyna się jakieś 45 min po wzięciu i trwa krótko 1 albo 1,5 h max, czuć fajne nagrzanie,chęć rozmowy z ludźmi, jak się dokłada to ma się problemy z oddychaniem, więc nie ma sensu o 1 tabletkę więcej się weźmie niekiedy i już problemy z oddychaniem nie powiem, przeciwbolówo działa przezajebiście, ale jeśli chodzi o tą krótką fazę, która nie doruwnuje Tramalowi to powiem szczerze od biedy jak nic nie macie można wziąść a tak to tylko wkurwić się idzie i usypia dość mocno potem
  • 5 / 2 / 0
Witam serdecznie
Jak w temacie byłem w posiadaniu dwóch opakowań tilidinu 200mg/16mg dzięki mojemu dystrybutorowi. Na pierwszą fazkę zarzuciłem jedną tabletke. W związku z tym te tabsy mają spowolnione uwalnianie to po godzinie dorzuciłem drugą. Jak koleżka wyżej napisał działanie podobne do tramadolu - nie odczułem, żeby krócej działały. Po tygodniu zarzuciłem naraz 600mg/48mg to mi się oczy same zamykały i było mi arcy przyjemnie. Fazka na pewno stricte do łóżka, jakaś przyjemna muzyczka. Polecam
  • 7 / / 0
Witam posiadam opakowanie tilidinu czy jak to się pisze na receptę i moje pytanie brzmi czy idziesz wyekstrahować naloxen od tilidinu i jeśli tak to jak lub jakie dawki jeść by klepalo z naloxenem lub co zrobić by klepalo mocniej z góry dziękuję za odpowiedźc:D
  • 24 / 2 / 0
Siemka, ostatnio spróbowałem ten specyfik w połączeniu z naloksonem
(150mg/6mg pokruszone) i działanie jest podobne do Tramalu retard, minimalnie przyjemniejsze. Ogólnie nawet kodeina jest od tego lepsza, a więc nie polecam.
  • 2801 / 361 / 0
O tylidynie to słyszałem w " Dzieci z Dworca Zoo " ale jeśli tam nalokson jest to nie zakłóca fazy ? Pytania do osób które to brały to bylo wasze 1 opio ? Czy juz bylo cos typu majka oxy fent ?
  • 2569 / 531 / 0
@sclero2014 Nalokson jest w tym, żeby nie można było podawać iv, on oralnie jest bardzo słabo przyswajalny
Uwaga! Użytkownik Vetulani44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2801 / 361 / 0
@Vetulani44 wiem dlaczego nalokson jest , to jest " antyćpuńskie " nie ładować I.V , czasami nalokson dorzucają np do oxy by zaparć nie było
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.