Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
Czy podziała. Zależy ile i czego było grane wczesniej.
Wczoraj dwa strzały w różne miejsca, które są lekko twarde dziś dlatego zastanawiam się czy dziś walić w te same, czy jednak wybrać inne...?!
Postanowiłem to nieco zmienić, czyli: - wysypuje tabletki, np na wieczko od słoika, takie z dłuższymi bokami,
- nań rozgniatam tabletki,
- wlewam (w zależności od ilości tabletek) od 2 do 5 mg soli fizjologicznej,
- dokładnie wszystko mieszam...
...i dopiero wtedy, zaciągając to w pompkę przelewam całość do strzykawki w której jest mokra chusteczka o wtedy powoli filtruje.
Następnie przez filtr od fajek zaciągam czysty roztwór do strzykawki, zmiana igły i...szukanie żyły.
Napisz co myślisz o tej modyfikacji bo trochę mnie dziwi jak ci się może podobać rozpuszczanie tych tabletek przez szejkowanie. Chociaż muszę przyznać, że we wrzątku rozpuszczały się lepiej, jednak ja stwierdziłem, że lepiej będzie używaj NaCl.
Rozumiem, ze procedura jak przy contin i mst
Tylko wiecej filtracji, tak?
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.