Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 425 / 50 / 0
Pewnie noopept bo hydrazyd to gówno, bynajmniej takie są moje odczucia
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5140 / 894 / 0
Hydrazyd spoko np za kierownicą . A tak do innej pracy to dziwoląg.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 11 / 2 / 0
Czy hydrazyd nadaję się do zażywania na regenerację po i czy również upreguluje D2 D3 jak robi to apteczny fenylopiracetam ?
  • 594 / 35 / 0
na tygodniu będę testował fenylopiracetam od alchemików, jaką miareczke dorzucają i jaką dawkę polecacie?
  • 6 / 1 / 0
Może ktoś napisać do mnie i podać mi jakąś stronkę czy coś? Chciałem spróbować fenylopiracetamu jako mój 1 nootrop ale normalnego - nie hydrazydu a normalny w pl widzę wyłącznie na swiss herbal za 60/g co wydaje mi się drogo. Byłbym również wdzięczny jeżeli ktoś by mi napisał czy warto coś do tego dokupić czy raczej nie
  • 11 / 3 / 0
Będzie dostępny niedługo w tabletkach od smartchem. Panowie, pytanie do Was, ile mg w jednej tabletce fasoracetamu powinno się znajdować? 30 mg będzie ok?
  • 4 / / 0
Czy ktoś może łączył mikrodawkowanie LSD z fenylo? Zastanawiam się jakie efekty mogłoby to połączenie stworzyć
  • 164 / 14 / 0
Jak tam teraz? Jest spowrotem na rynku jakis normalny fenylo czy dalej tylko ten chujowy hydrazyd?
  • 2662 / 560 / 0
@Lotnik69 A co jest nie tak z hydrazydem? Ja testowałem hydrazyd i byłem bardzo pozytywnie zaskoczony działaniem.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 164 / 14 / 0
Na mnie działał dużo gorzej niż zwykły a miałem ze sprawdzonego źródła
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.