Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 7 / 1 / 0
Jaka odmiana medycznej marihuany najlepiej nadaje się do sesku? Chodzi oczywiście o zwiększenie doznań. Do tej pory jarałem to co dostawałem od znajomych i nie wiem nawet czy to indica czy sativa. Teraz kupiłem sobie Cannabis Flos Aurora Deutschland THC 22% i jestem trochę zawiedziony. Fazka jest ale czuję się jakby za trzeźwy i doznania nie są jakoś specjalnie większe. Może do tej pory to co paliłem to była indica. Miałem takie uczucie balansu na granicy snu i jawy. Macie jakieś doświadczenia i porady?
  • 17 / 5 / 0
Ja ciągle się dziwie,że ktokolwiek cokolwiek czuje po medycznej.
  • 1254 / 317 / 12
27 marca 2024JacekDaniel pisze:
Jaka odmiana medycznej marihuany najlepiej nadaje się do sesku? Chodzi oczywiście o zwiększenie doznań.
WTF?! Ruchałem po wielu substancjach (zazwyczaj dziwki albo rękę) ale akurat zielsko wypada bardzo słabo w porównaniu z innymi dragami. No chyba, że się gustuje w dymaniu kłody na łyżeczkę a nie jakiś ostry perwers.

Ale jeśli bardzo zależy ci na intensywności doznań to zapoznaj się z terminem syntetyczne kannabinoidy, gwarantują niezapomniane doznania %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1 / 1 / 0
mi zielsko nigdy z seksem się nie łączyło. Ja teraz przesiadłem się na Kryptona i na 100% jest lepiej niż po Aurorze.
  • 7 / 1 / 0
28 marca 2024Czoug pisze:
27 marca 2024JacekDaniel pisze:
Jaka odmiana medycznej marihuany najlepiej nadaje się do sesku? Chodzi oczywiście o zwiększenie doznań.
WTF?! Ruchałem po wielu substancjach (zazwyczaj dziwki albo rękę) ale akurat zielsko wypada bardzo słabo w porównaniu z innymi dragami. No chyba, że się gustuje w dymaniu kłody na łyżeczkę a nie jakiś ostry perwers.

Ale jeśli bardzo zależy ci na intensywności doznań to zapoznaj się z terminem syntetyczne kannabinoidy, gwarantują niezapomniane doznania %-D
Najchętniej to ogarnął bym emkę ale nie mam skąd. A seks uwielbiam a bez niczego już nie smakuje tak samo jak kiedyś.

Mnie tam się do tej pory podobało po mi. A polecacie coś innego co można łatwo dostać np. z apteki?
  • 12438 / 2419 / 0
Prezerwatywy, a z odmian aptecznych to chyba Jean Guy.
  • 7 / 1 / 0
Ma ktoś porównanie Jean Guy z Cannabis Flos Aurora Deutschland THC 22%?
  • 1254 / 317 / 12
Nwm jaki jest profil działania tych poszczególnych odmian ale jak już jarać przed lub w trakcie stosunku to celowałbym w niewielkie dawki sativy tak dla podkręcenia atmosfery.

Indica za bardzo muli i nie zachęca do działania, ale na upartego do seksu oralnego mogła by się sprawdzić.

Z mojego punktu widzenia lepiej jarac po udanym stosunku niż przed, imho w trakcie stymulanty lepiej się sprawdzają :ręka:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 276 / 41 / 0
Tak, na pewno celować bardziej w odmiany sativa niż indica, dawki raczej mniejsze niż większe. Z aptecznych to Red numer 2 (Lemon Skunk) najbardziej mi podchodził do seksu, ale niestety zazwyczaj jest trudno dostępny.
You're an addict. So be addicted. Just be addicted to something else. Choose the ones you love. Choose your future. CHOOSE LIFE !!!
  • 492 / 102 / 0
@Szponcicie miałem właśnie pisać Lemon Skunk. Jeśli chodzi o apteczne. Bo skoro Orange Bud wielokrotnie w przeszłości był na forach polecany do seksu to i Lemon Skunk powinien przypasować.

A z nieaptecznych to z czystym sumieniem moge polecić C'99.
Nawet jest krzyżówka C'99 z bodajże White Grapefruit co się nazywa Sex Bud i jest rekomendowana do seksu ale tej akurat nie próbowałem https://en.seedfinder.eu/strain-info/Se ... ale_Seeds/
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.