I ,że lepiej być mądrym niż lubianym,ucz się więcej.
ale spuchniesz od tej pregabaliny
- rób pompki regularnie
Cofając się do momentu kiedy stuknęło mi lat 10:
- nie wstrzymuj się tylko spuść porządny wpierdol, jeśli palce idą ku twarzy to znaczy że trzeba oczy wydziubać
Cofając się do momentu kiedy stuknęło mi lat 12:
- nie jesteś dorosłym ani głową rodziny i jeszcze długo nie będziesz. To nie twój czas i miejsce
Cofając się do momentu kiedy stuknęło mi lat 15:
- ruchaj ile wlezie
Cofając się do momentu kiedy stuknęło mi lat 17:
- mniej jaraj, grzyby jedz
Cofając się do momentu kiedy stuknęło mi lat 18:
- wyjeżdżaj
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Zaskakujące dane o alkoholu. Tak wygląda codzienność wielu Polaków
To nie są pojedyncze przypadki ani margines społeczny. Najnowsze badanie pokazuje, jak często Polacy sięgają po alkohol – i dlaczego temat znów wraca do Sejmu.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".