Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 227 / 76 / 0
Nic bym nie powiedział... po prostu stanął bym przed sobą z przeszłości twarzą w twarz po 5 nieprzespanych nocach na fecie... myślę że ja z przeszłości złapał by przekaz nawet bez słów.
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 248 / 84 / 0
Ja to bym nic nie mówiła, bo szkoda strzępić ryja, po prostu konkretnie bym sobie jebła w pysk xd
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 368 / 110 / 0
To, że nie ma obiektywnego/jednoznacznego celu w życiu jest czymś dobrym , bo daje to więcej wolności i gdy się to przyjmie do wiadomości to łatwiej funkcjonować na codzień.
"Life pain always sexy"
  • 346 / 62 / 3
Żebyś przestał walczyć o rzeczy, które i tak nie mają znaczenia, bo tylko stracisz czas.
  • 120 / 31 / 0
Jestes i będziesz zajebisty, krocz swoją drogą.
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
  • 2972 / 1605 / 35
Nie bierz tylu narkotyków udająca BB hahahah 🙂🌹 otoczyć ciebie miłością pomarszczona.@pomarszczona
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 19 / 2 / 0
Miałam 15 lat, wątpie że cokolwiek by do mnie dotarło. Wtedy myślałam, że wezmę tylko kilka razy. Zgubne.
  • 17 / 5 / 0
Mama ma rację,słuchaj jej.
I ,że lepiej być mądrym niż lubianym,ucz się więcej.
  • 1299 / 258 / 0
ale spuchniesz od tej pregabaliny
%-D
  • 828 / 253 / 0
Cofając się do momentu kiedy stuknęło mi lat 5:
- rób pompki regularnie
Cofając się do momentu kiedy stuknęło mi lat 10:
- nie wstrzymuj się tylko spuść porządny wpierdol, jeśli palce idą ku twarzy to znaczy że trzeba oczy wydziubać
Cofając się do momentu kiedy stuknęło mi lat 12:
- nie jesteś dorosłym ani głową rodziny i jeszcze długo nie będziesz. To nie twój czas i miejsce
Cofając się do momentu kiedy stuknęło mi lat 15:
- ruchaj ile wlezie
Cofając się do momentu kiedy stuknęło mi lat 17:
- mniej jaraj, grzyby jedz
Cofając się do momentu kiedy stuknęło mi lat 18:
- wyjeżdżaj
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
ODPOWIEDZ
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.