Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
moim życiu. To był początek. Jak na ironię, stało się to na osiedlu na którym ktoś osiągną sukces na scenie hip hopowej. A ja sięgnąłem dna.
Od tamtego wydarzenia dzieli mnie ponad 9 lat. Nawet nie pamiętam co robiłem przez te lata. Straciłem nadzieje, straciłem wiare i zgubiłem sens życia. Zyskałem samotność, niezrozumienie i same problemy.
Heroina stała się częścią mego metabolizmu, jest częścią mojej psychiki, celem i sensem mojego życia. Jest moim mordercą.
Wrocław stał się stolicą heroiny w Polsce.
" Po co żyć gdy nie widzisz sensu, gdy nic nie cieszy..? "
Wrocław stał się stolicą heroiny w Polsce.
Ja tak nie uwazam!! Uwazam ze to co napisałes jest chore
Przejzyj na oczy po chuj ci ta hera
Mam pytanko:
Dasz rade zerwac z heroiną??Dasz rade??
Ciała dwóch młodych narkomanów znaleziono w busie zaparkowanym w centrum Wrocławia. Auto blokowało wjazd na podwórko. Ofiary to - 20-letni kierowca busa i 22-letni pasażer.
"Informację o busie blokującym wjazd na podwórko przy ul. Komuny Paryskiej przekazał oficerowi dyżurnemu nieznany wrocławianin. Na miejscu okazało się, że w aucie znajdują się dwaj młodzi ludzie. Przybyły na miejsce lekarz stwierdził zatrucie narkotykami. Ofiary miały na rękach ślady po strzykawkach" - powiedział Janusz Handz z wrocławskiej policji. Dodał, że policjanci na miejscu zdarzenia nie stwierdzili działania osób trzecich.
W aucie znaleziono też pustą strzykawkę, woreczki ze śladami brązowego proszku i łyżeczkę.
Policjanci ustalili, że jeden z mężczyzn już dwa razy próbował rzucić narkotyki. Leczył się w specjalnym zakładzie.
Mój koleś umarł dwa tygodnie temu, ćpał herę już kilka ładnych lat. Szkoda skurczybyka.
" Po co żyć gdy nie widzisz sensu, gdy nic nie cieszy..? "
Można wegetować, trzymając się ulotnych chwil szczęścia. Gdy ich nie ma - produkować je.
widze ze ty nie chcesz współpracowac wiec powiem tylko tyle
jebac heroine!!!!
kazdy ma swoje zdanie a moje jest takie a nie inne
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.