W skrócie czucie się dobrze po benzo to czucie się normalnie + ew lekki rush lub miorelaksacja.
Przy większych dawkach dochodzą miękkie nogi, płynięcie no i wyleczenie/zdrowie (brak insomni, lęków, stresu etc.)
A jak to jest bez takowych dolegliwości to już pytanie raczej do ciebie. Chociaż to trochę tak jak z pęcherzem. Dopóki cię nie boli to jest ci obojętny, ale jak po długich godzinach gdy ci doskwierał ulżysz mu wreszcie to jest to wspaniałe uczucie. Tak jest mniej więcej z benzo i lękami (lub innymi dolegliwościami).
Oczywiści każde benzo działa inaczej i efektów jest tyle ile benzo, ale głównie chyba chodzi o to co wyżej.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
więcej bym nie eksperymentował na twoim miejscu w poszukiwaniu "fenomenu "
@Detronizator2 okej, dzięki. Pale może tak z pięć dziennie i to z częstotliwością dwóch paczek na miesiąc nie więcej.
Rozumiem że zapalenie papierosa na wrzutce z dwóch miligramów alprazolamu nie skasuję jego działania
"Rutyna to rzecz zgubna "
Raz w życiu byłem mocno nabuzowany bo wydarzyła się stresująca sytuacja wziolem tabletkę zeszło ze mnie jak by ktoś na mnie wylał kubeł wody ale nie zmienia to faktu że po 15 minutach uśpiło mnie standardowo na 5/6h
12 marca 2024Retrowirus pisze: @Detronizator2 okej, dzięki. Pale może tak z pięć dziennie i to z częstotliwością dwóch paczek na miesiąc nie więcej.
Rozumiem że zapalenie papierosa na wrzutce z dwóch miligramów alprazolamu nie skasuję jego działania![]()
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
"Rutyna to rzecz zgubna "
16 marca 2024Johny_Bit pisze: Piszecie że po 0,5mg alprazolamu kładzie was na 6-8h.
1mg już na początek zrobił robotę, ale alpra nigdy nie zadziałała na mnie usypiająco, naprawdę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.