Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 61 / 3 / 0
@cosmiccarmel u mnie nie było żadnych OEV no może na wejściu zatrzęsło mi porządnie wzrokiem. Idealnie to opisałeś z CEV - mam tak samo. Waże mniej od ciebie ale tak samo DXM odczuwam.
  • 14 / / 0
@fishyfish
Miło słyszeć, że ktoś ma podobnie ;D
Myślałem, że ja jestem jakiś zjebany, że dex na mnie nie działa, jak powinien. Ale widać na każdego działa inaczej, a na nas działa podobnie
  • 2532 / 602 / 0
No bo po deksie to generalnie zbytnio nie ma oevów,poza jakimś dyso - szumem itd.Ja miałem chyba głównie jak wstrzeliłem się w takie słodkie 3 plateu,to zaciemniony pokój czasem zamieniał się w coś ala wielką świątynię czy coś w tym stylu.Tak to raczej nie.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / 6 / 0
@cosmiccarmel ja też jestem osobą która odczuwa takie same efekty jak wy.
@Atropolamine no to już zdążyłem zauważyć, czy miałeś tak kiedyś że dorzutki ciebie bardzo długo trzymały?
  • 1524 / 391 / 13
Imo są lekkie oevy ale są na tyle subtelne, że ciężko jest je ogólnikowo zdefiniować jak np poruszanie się obiektów. W moim przypadku są to zazwyczaj przemieszczające sie po ściananie zdjęcia/obrazy albo trudność z dokładnym określeniem położenia czegoś tj czy jest to blisko albo daleko. Mimo wszystko zgadzam się, że najlepiej dysocjować w ciemnym pokoju.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2532 / 602 / 0
@mara02 Jak długo?
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / 6 / 0
@Atropolamine jadłem przez około dwa tygodnie codziennie z przerwami 1-3 dni od 225mg do zazwyczaj 350-450mg.
Na koniec tej około 2 tygodniowej zabawy (z przerwami) pamiętam jak wrzuciłem 450mg a potem jak mi już schodziło i duużo słabiej trzymało dorzuciłem 630mg.
Fajnie na mnie zadziałało ale nie mogłem dojść do trzeźwości i miałem długo rozszerzone źrenice bite 4 dni.
Nie wiem czy przypadkowo wszedłem w plateau sigma czy może jakiś zespół serotoninowy sobie zrobiłem, nie mam pojęcia ale pierwszy raz mnie jakakolwiek substancja tak długo trzymała.
Mało tego miałem wrażenie że "ktoś mi zajebał mózg" normalnie jakbyś miał "dziure w mózgu" przechodziło mi to stopniowo i powoli przez następne dwa tygodnie.
  • 2532 / 602 / 0
Miałem po ciągu czasem krótką derealizacje,taką właśnie kilka na kilka dni.Jak masz mocną derealizację,to obraz dosłownie wizualnie wydaje się taki jakby zamglony.Myślę,że derealizacja + generalne dexowe przerycie po takim ciągu,zmiany w serotoninie itd.
  • 2 / / 0
Siema, chciałbym was spytać czy jest szansa ze deks nie bedzie dzialal tak jak powinien.
A mianowicie jakos 3 miesiące temu pierwszy wziałem dawke 90mg w celu sprawdzenia czy nie bedzie sie nic dziac niepokojącego, po ok 1.5 wciągnąłem reszte paczki tussidexu 7 tabletek, miałem już nadzieje na lekką faze ale nic. Po około 2 tyg kupiłem nastepną paczke, waże 70 kg więc powinienem wziąć między 175 a 525mg, zjadłem całą paczkę 300mg, po okolo 1.5 godz odczucia mniejwięcej jak bym był leciutko pijany, ale pozatym nie było kompletnie nic innego o czym czytałem. Dodam że przez zjedzeniem tej paczki zjadłem dość solidny posiłek więc może to przez to. W tym tygodniu kupie 2 paczki, i czy radzicie mi zjeść odrazu 2 naraz czy może 1 na w miare pusty żołądek. Chętnie poczytam jak u was było pierwszy raz z deksem i czy mieliście podobnie jak ja.
Pozdro deksiarze
  • 2532 / 602 / 0
A spróbuj 600mg,nie umrzesz.Pusty żołądek jest bardzo ważny,inaczej może Ci osłabić.No i zintensyfikować mdłości.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści

W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.