Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 3245 / 617 / 0
Maca.pdf
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2643 / 556 / 0
05 września 2023Verbalhologram pisze:
Z tego co wiem to maca to po prostu zdrowa żywność super foods, a nie żadne zioło, anabolik, czy adaptogen.
Jesteś w błędzie, tak jak wszyscy twierdzący, że MACA to placebo. Ona potrafi działać naprawdę niesamowicie pod względem adaptogennym. W dodatku MACA czarna znacznie podnosi libido, poprawia ukrwienie i sprawność seksualną, a także jakość nasienia.

Po zażyciu na czczo można odczuć dużo energii i swego rodzaju rush, szczególnie w dobrym ziołowym mixie. Stosuję MACĘ okresowo od ponad 4 lat, nigdy się nie zawiodłem. Wy szukacie w adaptogenach fazy? Trzeba mieć dobrą MACĘ i wtedy oceniać, a nie łykać durne kapsułki!

Można przyjmować na czczo rozrobioną z wodą, kakao (ale musi ostygnąć przed dodaniem macy, nie do gorącej wody), z jogurtem. Najmocniej działa w tym pierwszym wariancie.

Jedyny minus jest taki, że czasem libido skacze zbyt mocno ;) I nie przesadzajcie z dawkami!

A jak ktoś chce jeszcze większego wzrostu libido, to mogę polecić dobre dodatki do MACY.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 508 / 195 / 1
Kiedyś jadłem mace znanej firmy z kapsułek,ekstrakt więc pewnie gówno warty
Jadł ktoś mace na ssri?Czuć poprawę libido i ukrwienie penisa?Czy jednak za słaby kaliber do dzieła koncernów
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 2643 / 556 / 0
@SerioSergio
Nie brałem na SSRI, ale brałem mając problemy z tym (o mocy podobnej do SSRI-owej kastracji, która również jest mi znana) z innych powodów i mi pomagała, chociaż efekt jest jeszcze lepszy przy połączeniu z innymi specyfikami, wiadomo. Jednak sama MACA jest prawdopodobnie najlepszym wyborem na te problemy jeśli ma być stosowana solo, mi naprawdę pomagała.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.