Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
moim życiu. To był początek. Jak na ironię, stało się to na osiedlu na którym ktoś osiągną sukces na scenie hip hopowej. A ja sięgnąłem dna.
Od tamtego wydarzenia dzieli mnie ponad 9 lat. Nawet nie pamiętam co robiłem przez te lata. Straciłem nadzieje, straciłem wiare i zgubiłem sens życia. Zyskałem samotność, niezrozumienie i same problemy.
Heroina stała się częścią mego metabolizmu, jest częścią mojej psychiki, celem i sensem mojego życia. Jest moim mordercą.
Wrocław stał się stolicą heroiny w Polsce.
" Po co żyć gdy nie widzisz sensu, gdy nic nie cieszy..? "
Wrocław stał się stolicą heroiny w Polsce.
Ja tak nie uwazam!! Uwazam ze to co napisałes jest chore
Przejzyj na oczy po chuj ci ta hera
Mam pytanko:
Dasz rade zerwac z heroiną??Dasz rade??
Ciała dwóch młodych narkomanów znaleziono w busie zaparkowanym w centrum Wrocławia. Auto blokowało wjazd na podwórko. Ofiary to - 20-letni kierowca busa i 22-letni pasażer.
"Informację o busie blokującym wjazd na podwórko przy ul. Komuny Paryskiej przekazał oficerowi dyżurnemu nieznany wrocławianin. Na miejscu okazało się, że w aucie znajdują się dwaj młodzi ludzie. Przybyły na miejsce lekarz stwierdził zatrucie narkotykami. Ofiary miały na rękach ślady po strzykawkach" - powiedział Janusz Handz z wrocławskiej policji. Dodał, że policjanci na miejscu zdarzenia nie stwierdzili działania osób trzecich.
W aucie znaleziono też pustą strzykawkę, woreczki ze śladami brązowego proszku i łyżeczkę.
Policjanci ustalili, że jeden z mężczyzn już dwa razy próbował rzucić narkotyki. Leczył się w specjalnym zakładzie.
Mój koleś umarł dwa tygodnie temu, ćpał herę już kilka ładnych lat. Szkoda skurczybyka.
" Po co żyć gdy nie widzisz sensu, gdy nic nie cieszy..? "
Można wegetować, trzymając się ulotnych chwil szczęścia. Gdy ich nie ma - produkować je.
widze ze ty nie chcesz współpracowac wiec powiem tylko tyle
jebac heroine!!!!
kazdy ma swoje zdanie a moje jest takie a nie inne
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.