Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 11 / 5 / 0
Raczej wyjdzie , testowałam nie raz to przy małej , jednorazowej dawce 3 dni w moczu , jak ktoś spożywa regularnie to i dłużej bywa wykrywalne .
Uwaga! Użytkownik martiemkapzn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 563 / 2
Ja na szczęście testy dopiero w połowie miesiąca mogę mieć na indywidualnych, hmmm... Ciekawe czy jak mam grupową to babka może do mnie podejść i zaskoczyć mnie nasilakaniem do pojemniczka XD
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Wiecie może jakie test wykryje a-pvp? Nigdzie nie mogę znaleźć.
  • 3455 / 563 / 2
Jeżeli zjem lek Acodin (Dekstrometorfan) zostanie on wykryty w postaci alkaloidów amfetamin ??
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Po jakim czasie kryształ wyjdzie w testach na ślinę i moczu ?
  • 4475 / 710 / 2198
@BasTajpan7 Meta może być wykrywana w testach na ślinę i moczu w zależności od wielu czynników, w tym dawki, częstotliwości stosowania, metabolizmu jednostki i rodzaju testu używanego do wykrywania substancji. Jeżeli chodzi o test na ślinę, to meta pozostaje do wykrycia od 1-3 dni (w przypadku bardzo częstego nadużywania tej substancji) jest to około 5 dni.

Natomiast w moczu sprawa ma się troszeczkę inaczej. 1-3 dni to standard, natomiast dla zaprawionych graczy będzie to około 7 dni lub dłużej (rozpiętość jest różna — u innych mniej, u innych więcej, to losowa sprawa). Warto jednak pamiętać, że te czasy mogą się różnić w zależności od indywidualnych czynników, dlatego dokładne określenie czasu wykrywalności metaamfetaminy w testach może być trudne. Niemniej jednak powyższe przyjąłbym jako punkt wyjścia.

14 października 2023sylwia26564 pisze:
Wiecie może jakie test wykryje a-pvp? Nigdzie nie mogę znaleźć.
MultiDop 12 Panel ⇣
deadmau5 pisze:
(K2/MDPV/MCAT/LSD/MEP/OXY/ABP/FYL/α-PVP/6-MAM/CLO/EDDP) Szybki test immunochromatograficzny płytkowy do jakościowego wykrywania 12 narkotyków i/lub ich metabolitów w ludzkim moczu do użytku profesjonalnego.
Chociaż nie wiem, czy stać Cię na test 2000zł. Bo ot tak sobie tego nie kupisz, a najmniejsza ilość, jaką znalazłem, to 25 szt za bagatela 2k zł.
I koniecznie musi być to wersja 12 Panel. 5-tki też są, ale wykrywają one (K2/MDPV/MCAT/LSD/MEP) only.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 9 / 1 / 0
14 października 2023Mefistofeles1945 pisze:
Jeżeli zjem lek Acodin (Dekstrometorfan) zostanie on wykryty w postaci alkaloidów amfetamin ??
Po deksie wyjdzie najprawdopodobniej pozytywny na opio.
  • 3455 / 563 / 2
No tak mi wbili kodeinę xD
  • 1 / / 0
Olej cbd wyszedł na moczu jako thc
  • 46 / 2 / 0
Hej. We wtorek ok. godz. 16 będę miał testy, zapewne taki typowy multitest z apteki. Czy jak dzisiaj (piątek) wezmę ok. 720 mg kodeiny, to we wtorek jeszcze zostanie ona wykryta jako opio/morfina, czy już raczej luz?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.