4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
A da się to zrobić w formie kryształu? Czy po prostu podgrzanie do 100 stopni by wyparowała woda zadziała?
  • 2532 / 602 / 0
Nie zadziała.Da się,ale nie tak łatwo.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Czy jest jakaś inna droga wzięcia tego? Np. jak mollywater?
  • 86 / 4 / 0
Pytanko. Czy można to władować w nos?
  • 1509 / 388 / 13
@3di jeżeli umiesz sprowadzić do postaci soli - można

Edit: poczytaj sobie od tego postu:
post3710423.html#p3710423
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 236 / 32 / 0
Jak długo pożyje taki metkat w postaci płynnej po przefiltrowaniu w lodówce?
Kilka godzin da radę?
  • 196 / 5 / 0
Na własnych obserwacjach mogę powiedzieć że przygotowana przeplulczka znacznie traciła moc już w ciągu zaledwie godziny, czasem praktycznie bez działania, a przechowywana w lodówce. Dlatego później nauczyłem się zostawiać błotko i przerabiać przed podaniem. Czasami jak byłem już po pierwszej paczce a zależało mi na ekonomi, to druga pake dzielilem na pół i robiłem przeplulk od razu. Metoda bardzo dobra na podtrzymanie, tylko zabawy więcej.
Póki co nareszcie wyszedłem z ciągu na tym gównie,
  • 66 / 13 / 0
@szukambucha domyślam się że robiłeś to według jakiegoś własnego przepisu lub zmodyfikowanego wg. siebie z forum. Mógłbyś się tym przepisem podzielić w formie wideo?
  • 196 / 5 / 0
@boller er przepis z jakiego korzystałem to ten z tego wątku, mając fiolet w tabletkach zawsze wychodził idealnie, później sypiałem już proch na oko, to wymagało więcej wprawy jak dolewanie wody, czy chłodzenie reakcji w zimnej wodzie, czasem było tak że grzałem roztwór w dłoniach. Polecam tabletki jednak sporo drożej ale nigdy się nie zawiodłem. Apropo robienia z połowy paczki wszystko ciałem o pół tzn 2.5 wody, 0.7 octu i 200manganu. Popłynąłem na metkacie grubo to był 3msc ciąg po parę paczek na dzień, bardzo się bałem wtedy o nadmanganian ale przestać nie mogłem, później jak zacząłem sypać na oko to często wychodził słabszy i to pozwoliło mi się znudzić tym syfem. Od tego czasu minęły z 3msc i kocilem w tym czasie ze 4razy, bez ciagatek na ciag
  • 1958 / 454 / 4
jedyną prawilną formą przechowywania efedronu jest jego skrystalizowanie.

w postaci płynnej traci swoją moc już praktycznie po ok 20-30 min od przygotowania...
stwierdziłem to po zawartosci "efedryny/pseudoefedryny" za czasów jak leciałem z tym dość ostro, i liczyła się każda tabletka PE w reakcji itp ... im dłużej czekałem z przyjęciem ( po zaskoczeniu reakcji w czarne piękne fusy ) tym więcej wjeżdżał on na serce i noradrenalinę...
a że dawki czasami sięgały i 36tab PE przyjętych do reakcji... z samych obliczeń można wywnioskować, że noradrenalinę można było odczuć bardzo.

dlatego niska temperatura + szybkie przyjęcie zaraz PO reakcji "może" nam zagwarantować jako takie "w miare czyste" działanie efedronu.
DXM
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.