Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 178a Kodeksu Karnego.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Witam. Sprawa wygląda następująco
W piątek brałem jedną pigułę która wystrzeliłem mnie dość mocno (nigdy w życiu takiej mocnej jeszcze nie brałem)
W sobotę koło 19 zatrzymali mnie policjanci i zrobili test na obecność narkotyków. Wyszło że jest metaamfetamina.
Zabrali mnie na krew i zatrzymali sprawko na 30 dni.
Moje pytanie czy po wzięciu jednej stężenie może być uważane za przestępstwo?
Dodam że tydzień wcześniej też brałem tylko o wiele słabsze. I może być lipa jeśli to się skumuluje
Pytanie też do tych którzy mieli taką sytuację i czy mogę się spodziewać jeszcze jakichś niewygodnych pytań po otrzymaniu wyników krwi?
W domu nic nie znaleźli na szczęście 😅
  • 76 / 13 / 0
o kurwa to jak ci coś wyjdzie na narkotescie podczas kontroli drogowej to z automatu chatę trzepią? :o nie wiedziałem o tym, ale chujnia xd
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.