[ external image ]
[ external image ]
Domyślam się jednak, że są to opakowania z importu docelowego, więc na 99.9% zarezerwowane na danego pacjenta, ale jeśli się mylę to jeszcze dzisiaj ogarniam receptę.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Dodam ze cierpie na dosyc mocne adhd i mam go przepisany od lekarza ale czesto biore raczej rekreacyjnie
ALBO SIĘ LECZYSZ, ALBO ĆPASZ
Ja to bym nawet dodał, że ćpanie metylca nawet bez ADHD (i to nie tylko zdiagnozowanego) to głupi pomysł.
A to też mówię ze swojego doświadczenia nie z innego. Też nie od razu się rozumu nauczyłem. Jak ktoś mówi komuś, że ćpanie MPH to głupota, to przeważnie wie co mówi. Dużo lepiej się to sprawdza jako everyday stim, ale tylko w celu dopingu mózgu. To wszystko.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji
Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.