Tak na prawdę miansa mnie już nie usypia praktycznie wogóle i ciekawe czy po miesiącu przerwy znowu fajnie zaskoczy
Pamiętam że kiedyś jak nie miałem jak jej kupić to przez miesiąc jej nie brałem i jakoś po miejscu kupiłem i wziolem od razu 30 i zaskoczyła
Scalono — CAF
Więc tak wczoraj standardowo nie mogłem usnąć po mianserynie mówię chuj wrzuciłem 15 mirty fajnie uspokoiła a po godzinie usnąłem i spałem bez przerwy 4h obudziłem się ogromna zamula dlatego też do niej wracam tylko że w dawce 30 z nadzieje że będę mógł spać tak jak spałem wcześniej
Przez te 7 dni bywało różnie za to dziś jak wstałem rano całkowicie inaczej się czuję dużo lepiej niż przez te 6 ostatnich dni na pewno czuję że działanie się rozkręca (stawiam że już gorzej nie będzie tylko lepiej )
Tyle ode mnie wieczorem jeszcze edytuje post jak by się coś ciekawego działo albo po kolejnym tygodniu
Pozdro
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.