Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Nie wiem tylko co z tą receptą bo rozumiem że ogarnął że to dla ojca no ale 1ml/100mg dziennie to przesadził...
Jak mi się skończy butelka to teraz ja pójdę ale nie do jego kasy nawet jak będzie wolna...
O co biega, jakieś reguły nowe jeśli chodzi o opio ?
Wtedy wiem, że dobrze wejdzie.
Jak nie odczuwam tego na początku, to znaczy że tabletki (retardy) prawie nie zadziałają.
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
I biorę je w całości, na pusty żołądek.
Broń Boże gryźć w zębach te tabletki.
Krople też mi nie podchodzą.
Faza trzyma jak w termosie.
A teraz akurat mam krople i od trzeciego raz ledwo co znoszę ten smak (a teraz w domu przerobiłem z 4 butelki). Od raz mam przygotowane słodki napój bo ten tramca smakuje trochę lepiej niż GBL...
Ku*&a bo zamieniłem u lekarza z retardów na krople - chciałem wolniej w mg schodzić z dawki ale widzę że muszę znowu wrócić na kruszone retardy ; / lipa bo zauważyłem że nie mam w ogóle wypalonej histaminy bo przy retardach całą głowę mogłem drapać aż do ognia...
Ocb ?
Retardy to sprawdzony klasyk i też bym szedł w tą stronę.
Kolego ja chce zejść z dawki a ty mi piszesz abym szedł w stronę retardów (wiem, wiem - nie wiedziałeś)
Sporo lat miałem zawsze 200mg 50 szt. retard - 3 paczki a teraz mam pierwszy raz, pierwszy miesiąc 3 butelki z kroplami 96ml i zostaję jednak przy kroplach (mimo w chuj obrzydliwego smaku) i już powoli w dół dawkę dałem a tak 1000-1200mg mnie satysfakcjonuje...
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.