Pokruszyć w złożonej kartce i wsypać do kapsa. I gotowe.
Imo najlepsze co można zrobić to pokruszyć towar w samarce - wałkujemy ją jakąś butelką aż wszystko stanie się drobnym pyłem. Potem jeśli nie ma się kapsułek to można w kawałek chusteczki(1 warstwa), delikatnie zawinąć i połknąć. W sumie ten papier/kapsułka i tak jest tylko po to żeby proszek nie miał kontaktu z zębami i gardłem, nie?
01 lutego 2024wonszgrzybojad pisze: Nie łykaj nie kruszonych kamieni.
Chusteczka albo bletka w zupełności wystarczy
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
05 lutego 2024lossu pisze:Dlaczego?01 lutego 2024wonszgrzybojad pisze: Nie łykaj nie kruszonych kamieni.
Bo się dłużej rozpuszczają i mogą drażnić żołądek
z protipów to warto się trochę dłużej pomęczyć ze zwijaniem bombki ale użyć jak najmniej celulozy, też jak masz np. chusteczkę 3-warstwową to wyodrębnić tylko jedną warstwę i z niej zwijać, no i trzeba dobrze zapić, łyk piwa to za mało
kiedyś się bawiłem z kapsułkami, ale bez choćby najprostszej kapsułkarki to nie ma sensu
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
05 lutego 2024lossu pisze:Dlaczego?01 lutego 2024wonszgrzybojad pisze: Nie łykaj nie kruszonych kamieni.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.