Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
Preparaty proste: Apselan, Sudafed, Pseudoephedrine Espefa.
Ewentualnie można też kupić cirrus duo ale to jest już preparat złożony bo jest to pseudoefedryna + cetyryzyna, moim zdaniem najlepszy na leczenie krótkotrwałe kataru WAŻNE DO PIĘCIU DNI MAKSYMALNIE można stosować razem z Xylogel z kroplami do nosa. Wiem to od lekarzy otolaryngologów.
23 stycznia 2024lossu pisze: @sclero2014 napisałem wyżej że możesz wybrać pseudoefedrynę w preparatach prostych, czyli:
Preparaty proste: Apselan, Sudafed, Pseudoephedrine Espefa.
Ewentualnie można też kupić cirrus duo ale to jest już preparat złożony bo jest to pseudoefedryna + cetyryzyna, moim zdaniem najlepszy na leczenie krótkotrwałe kataru WAŻNE DO PIĘCIU DNI MAKSYMALNIE można stosować razem z Xylogel z kroplami do nosa. Wiem to od lekarzy otolaryngologów.
Jak już to możesz 80-160mg kofeiny wrzucić albo jakąś przedtreningówkę, zjadłem bardzo dużo pseudoefedryny w dawkach leczniczych bo miałem i nadal mam problemy z uszami przez krzywą przegrodę i nie tylko. Nie daje to nic, jak już chcesz wrzucać pseudoefedrynę to na sucho i od 160mg do 240mg na dobę.
Możesz się źle po tym czuć jak ja teraz po 240mg o przedłużonym uwalnianiu, także absolutnie odradzam takie działania to jest proszenie się o problemy.
Co do lekarzy i ich specjalizacji to zależy jak trafimy najlepiej to drogą pantoflową się dowiadywać.
Wrażenia takie, jak przypuszczałem - noradrenalinowe podkurwienie. Zbliżone do bupropionu, ale rozgryzanego (połykany mi nic nie dawał, nawet w dużych ilościach).
Z tą różnicą, że rozgryzany bupropion przez moment daje takiego kopa do działania. Oba mają jednak wspólną cechę - noradrenalinowe rozdrażnienie, wręcz bupropion wywoływał lęki a mocno nadużywany takie "rozedrganie", że w klawisze na klawiaturze nie trafiałem (jeden post na tym forum pisałem z 15 razy dłużej niż bym to zrobił normalnie, bo dosłownie trafiałem w klawisze obok).
Podsumowując - słaby stymulant noradrenergiczny.
Co prawda, czytam tu, że da się przerobić dosyć łatwo w metylokatynon, ale jeśli to działa tak, jak osiedlowe beta-ketony, to raczej podziękuje, szczególnie, że chemikiem nie jestem, a jeszcze grozi "Encefalopatią efedronową"
https://www.neurologia.com.pl/index.php ... -internetu#
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.