Już gorszy problem z opróżnianiem pojemnika raz na tydzień. No, ale to ból który trzeba zaakceptować, albo kupić robota ze stacją na śmieci.
Fuzja - D5
Przypomniało mi sie też jak pomieszkiwałem przez chwile na takiej dziwnej chacie, tzn każdy miał swoj pokój ale były tam również w odróżnieniu od innych 2 kible - jeden był do srania a z tego drugiego zrobilismy palarnie bo coś sie tam popsuło, ciężka misja bo był też nawiedzony jakies pojebane dywaniki na klapie takie jak na muszli wg zamiast wpierdalac pety do muszli i spuszczać to kiepowaliśmy do zlewu nie wiem czy to posprzątali przy eksmisji ale mogło być ciezko bo tam w tym pomieszczeniu nie było akurat bierzącej wody, tak to łazienka i kuchnia czysta
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Później porządki na chacie.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.