Pierwszy raz takie cos i to intesywne miałem po dłuzszej zabawie w klubie, wiec pomyslalem sobie, ze to przemecznie dłoni, ktorych uzywalem sporo, dlugo mi to przechodzilo i przeszlo
Natomiast ostatnio wystarczy ze wciagne tylko troche i juz cos takiego się pojawia
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Co polecacie w ogole na skutki uboczne, magnez, witamina C są ok?
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
magnez + potas i to w srogich ilościach to absolutny obowiązek przy braniu 4ki ...
Bez tej "suplementacji" przy ilościach powyżej 1G w noc tachykardia murowana! i możliwe nieciekawe zjazdy/jazdy...
witaminy to nie jest jakiś srogi wydatek i warto je mieć nawet PODCZAS BRANIA kiedy czujesz ( a kurła da się to odczuć ) że przesadzasz.
Przy 5cio letniej mojej zabawie z tego typu zabawkami ( w tym z bratem 3MMC na którego się potem przesiadłem, właśnie głównie z uwagi na przedłużony okres peaku w stosunku do 4ki ) te "śmieszne witaminy" pozwalały na mocniejsze i dłuższe zabawy, nie mylić tego z tym, że dzięki nim będziesz niezniszczalny w zabawie z tego typu shit-ami
W takich stanach tez zdarza mi sie „wzdryganie” i nagle wybudzenie podczas zasypiania.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.