ODPOWIEDZ
  • 1339 / 337 / 13
Od dłuższego czasu zaobserwowałem, że ze środowiskiem naturalnym wokół mnie dzieje sie coś niepokojącego. Nie tylko woda pitna jest gorszej jakości ale wdychane powietrze tez zrobiło sie jakieś brudne i ma nawet podobny metaliczny posmak, ciężko mi sie oddycha podczas zaciągania dymem z wiadra. Pomimo brania regularnych pryszniców i gotowania wody w czajniku strasznie swędzi mnie skóra, jest mocno wysuszona i co dziwne rany goją się znacznie wolniej niż wcześniej a jak rozdrapuje strupy na ciele to wydobywa sie taki dziwny zapach zgniłego mięsa jak gangrena tylko więcej żółtego osocza.

Podejrzewam, że to sprawka sąsiadów żeby mnie wykończyć i wyłudzić odszkodowanie za skazenie biologiczne, na pewno wpuścili do mojej kanalizacji albo przez wentylacje jakies toksyny które spowodowały wyżej wymienione objawy. Czy są jakies sposoby żeby sie ich pozbyc w miarę jak najmniej inwazyjny sposób?
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 51 / 5 / 0
Kup oczyszczacz powietrza z odpowiednimi filtrami
  • 1339 / 337 / 13
Jaki rodzaj filtra będzie wystarczająco dobry bo ten smród jeszcze tak bardzo nie przeszkadza (mam tez odświeżacz) ale zalezy mi głównie żeby tych toksyn sie pozbyć. Wydaje mi sie, ze mogą one również przenikać do wnętrza ścian i powodować ich rozkład, to by tłumaczyło te rdzawe zacieki i aromat stęchlizny jak w piwnicy którymi przesiąkają…

Pozostaje jeszcze tylko kwestia wody, wstrzymam sie z jej spożywaniem do czasu gdy będę miał pewność, że jest zdrowa i zdolna do picia. Czy są jakies testy na zawartość konkretnych toxyn albo jakies reagenty?
  • 925 / 167 / 0
@Czoug , jak masz podejrzenia zanieczyszczenia wody to kup sobie tester w internecie i zgłoś ten fakt do swojej administracji odpowiedzialnej za ten przypadek. Powinni przyjść, pobrać próbki i przebadać ją. Idź popytaj sąsiadów czy maja podobne objawy, bo jak mieszkasz w bloku to nei ma opcji że tylko ty dostajesz zanieczyszczoną wodę, no może jeśli ci przy kranie coś się zalęgło. Wdychane powietrze o którym mówisz może mieć taki smak przez smog. Niestety w zimie jakość powietrza spada i ten metaliczny posmak zgadzałby się. Mieszkasz w bloku czy domu?
Co do twojej skóry suchość może być spowodowana przez niskie temperatury, wolne gojenie przez brak witamin i minerałów czyli przez złą dietę, a te rany że ci smierdzą ciul wie. Jak oskarżasz że sąsiedzi ciebie trują to może po prostu z czymś ostatnio przesadziłeś?
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 425 / 50 / 0
Od dłuższego czasu mam problemy skórne, ostatnio do tego doszły wycieki z uszu i przy oczach, lekarz wypisuje maści i krople które szczerze mówiąc to chuja dają, byłem z tym u rodzinnego, byłem u specjalistów, na nfz, prywatnie i kurwa każdy zamiast określić przyczynę i pomóc mi w jej zapobieganiu coś tam pierdoli że mam maści brac i chuj. Brat i siostra mają podobnie, co dziwne rodzice nie więc to by wyglądało jakby coś dziwnego było w szczepionkach dla dzieciaków od któregoś tam roku ale co dziwne wszystko zaczęło się dziać w tym samym czasie czyli jakoś 7 lat temu bez względu na wiek. Nie mam pojęcia od czego zacząć szukanie przyczyny, prowadzę zdrowy tryb życia więc na pewno to nie przez śmieciowe żarcie czy siedzenie w domu
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1339 / 337 / 13
W takim razie możesz być nadwrażliwy na poszczególne szczepy toxyn, wydzielina z uszu jasno wskazuje na reakcje obronna organizmu z początku myślałem, ze to alergia ale miałem podobny śluz podczas kasłania. Możliwe, ze to dopiero początek czegos poważniejszego
  • 425 / 50 / 0
Tzn, początek czego?
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1339 / 337 / 13
Pewnie jakiejs mutacji moze wynikają z błędów w kodzie genetycznym, raczej nie supermoce
  • 105 / 25 / 0
Ktos to wszystko musi zbadac, aby byly dowody na kartach... Nie pisze, ze Ci sie tak tylko wydaje, ale musisz zebrac dowody.

Spisanie na kartach to za malo, jeszcze zdjecia... i glowa do gory!

Odeslesz to tam gdzie trzeba i troche poprawi sie (chociaz) nastroj,

pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik magdalena84 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 925 / 167 / 0
Oj raczej stawiam na paranoje po dragach, bo chyba szanowny czoug znowu leci z tematem.
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.