przestrzegam przed dyskusją o konkretnych źródłach – surv
Po takich dawkach jakie opisujesz, gdyby to był bromazolam, nie miałbyś prawa niczego pamiętać. 15mg i alko? Chłopie, jakby to był bromazolam, to byś (w najlepszym wypadku!) na podłodze spał 20 godzin, a jeśli nie, to zdemolował pokój na odcince czy narobił sobie szeroko pojętego przypału.
Czy ktoś w ostatnim czasie spotkał się może z lekko-różowym bromazolamem w prochu? Glikol propylenowy po zrobieniu mikstury wygląda jak tymbark wiśniowy
co jest chyba dobre, bo trudno się w to wpierdolić, ale spełnia zadania które ma spełnić
edit: nie no, pamiętam, jak jeszcze kruszyłem ten bromazolam młotkiem jak pojebany i wciągałem, a potem spadałem ze schodów. Ale to i tak tłumaczy może z 1/4 tego, co wczoraj zaszło, haha. No i jeden dzień mi spierdolił w ogóle na tym, nie wiem ile jadłem, ale ziom mówi, iż zachowywałem się normalnie, tylko cały dzień jadłem co kilka godzin bromazolam paląc zioło i pijąc Monstery xDDDD śmieję się, bo nie mam dosłownie na jedzenie na kilka dni, ale oczywiście zbenzonifikowany Tymuś z dupy wyczarował zakupy, wszystko zeżarł i chuja pamięta.
Panie Stwórco jakikolwiek i gdziekolwiek jesteś, miejże w opiece ludzi i przestrzeń, wśród których Tymoteusz Dymowny przebywa zajebany benzo, alkiem, Monsterami i browarami... Cieszę się ogromnie, że to ja jestem upierdolony w różnych rzeczach i obolały jak pobity, a nie, że znowu komuś chatę rozjebałem na nieświadomce
Fuzja - D5
Jednak chuja warte gówno, drugi dzień to biorę i tabletki 3 mg mieszam po kilka sztuk z litrami wina, tylko koordynacja ruchowa jakbym wypił 0.7 wódki a na bani trzeźwość 100%. Polecam na jeden raz, ale w tej chwili alprazolamu by wystarczyło 10x mniej miligramów i bez alkoholu i bym spał jak dziecko. Tutaj tylko najebać się jak świnia ale bez spania.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.