4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 786 / 445 / 0
Przynajmniej masz świadomość, ze jesteś wjebany. Mam wielu znajomych takich weekendowcow i nadal twierdzą, ze wszystko jest w porządku i wypieraja to z siebie na różne sposoby. Sama świadomość wjebania daje Ci duża możliwość wyjścia z nałogu, bo już wiesz ze coś jest nie tak jak być powinno. To tez niszczy Ci komfort ćpania, który z czasem będzie coraz bardziej nie do zniesienia(wiem z autopsji). Nie wiem jakie podejmiesz dalsze kroki. Ale na pewno jest to pewien przełom w twoim życiu mimo tego, ze możesz o tym nawet nie wiedzieć. Warto spojrzeć na to z takiej perspektywy.
  • 248 / 84 / 0
Coś w tym jest, że świadomość tego, że jest się uzależnionym to pierwszy krok. Kiedyś mi ktoś powiedział: "Szacun za to, że potrafisz to powiedzieć otwarcie i się do tego przyznać, bo nie każdy widzi problem, a większość osób to wypiera". Jak tak o tym teraz myślę to może i rzeczywiście tak jest.
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / 1 / 0
Sam z siebie wiem że mam problem lecz jestem w takim stadium że jeśli nie walnę se czegokolwiek ( najczęściej mefy) raz w tygodniu to mnie coś pojebie.
  • 920 / 163 / 0
Uważaj bo nim się obejrzysz będziesz walił cokolwiek kilka razy dziennie będąc już pojebanym
  • 248 / 84 / 0
Na początku miałam to samo. Nawet jak udało mi się nie zajebać w środku tygodnia to jak przychodził piątek to aż mną trzęsło żeby coś wziąć. Skończyłam na waleniu dzień w dzień w chorych ilościach i tak jest do dziś. Nawet to weekendowe ćpanie bywa zdradliwe :D
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2394 / 653 / 0
Wy tu wszyscy macie czystego mefa i o tym jest rozmowa czy temat jest ogólnie o beta -ketonach ?? 3mmc, klef itd? Bo ciężko jest skminic czystą mefkę ale jeśli chodzi o szeroko pojęty "krysztal" to faktycznie wciąga jak jebany wir. Bierze się taką 5tke za 2 paki klefa i człowiek jest 20 cm nad chodnikiem przez co najmniej 3 dni.... Ja to w sumie wole jak opio bo te mnie za bardzo z obiegu wyłączają. No chyba że mówimy o miksie : kris+ 80oxy+ trawa + browary...... a jak schodzi kris to wjeżdzą prega ahhh niebo...... ( o kurva ale ćpuńsko i patologicznie musze brzmieć xD)
  • 786 / 445 / 0
Chuja mają, w slangu się przyjęło chyba na stałe wpierdalanie wszystkich ketonów jako mefedron. Nawet ja się na tym łapałem,bo jak mi się ktoś pytał czym jestem porobiony i odpowiadałem metaklefedron to patrzyli na mnie jak na kosmitę z którym nie chcieli obcować %-D %-D
O dziwo, nie tak trudno. W większych miastach lata dużo dobrego mefedronu.
  • 2966 / 1601 / 35
Ja mam, dobre to jest ale bardziej na ten okres u mnie. Niestety uzależnienie jest okropne na szczęście są się wyjść.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 311 / 43 / 0
@AnnaS
To co masz to napewno nie mefedron to raz
A dwa skoro jedyne co piszesz o uzależnieniu to że "jest okropne na szczęście da się wyjść" to nie jesteś srogo wjebana w ketony

Jak chciałaś zabłysnąć trzeba było się brokatem posypać
  • 2394 / 653 / 0
@ Adrian3760 A po czym Pan Beta-Ketonowy detektyw to stwierdza jeśli można wiedzieć ?? Chodzi o kolor tego co Ania ma ?? Czy kryształki rozmiarem nie pasują do profilu mefedronu
Nie no szczerze pytam po czym sądzisz że to nie jest mefka ???.

EDIT: Wgl jeśli mogę swoją opinię wysunąć- faktycznie to nie za bardzo wygląda jak kryształy tylko jak jakieś płatki śniegu.... ale mówię tylko co widzę . Ja tam nie jestem takim ćpunem jak wy , nie znam się i nie potrafię po zdjęciu określić z jakim b-ketonem mam doczynienia. xD xD xD
ODPOWIEDZ
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.