4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 850 / 481 / 0
Przynajmniej masz świadomość, ze jesteś wjebany. Mam wielu znajomych takich weekendowcow i nadal twierdzą, ze wszystko jest w porządku i wypieraja to z siebie na różne sposoby. Sama świadomość wjebania daje Ci duża możliwość wyjścia z nałogu, bo już wiesz ze coś jest nie tak jak być powinno. To tez niszczy Ci komfort ćpania, który z czasem będzie coraz bardziej nie do zniesienia(wiem z autopsji). Nie wiem jakie podejmiesz dalsze kroki. Ale na pewno jest to pewien przełom w twoim życiu mimo tego, ze możesz o tym nawet nie wiedzieć. Warto spojrzeć na to z takiej perspektywy.
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 248 / 86 / 0
Coś w tym jest, że świadomość tego, że jest się uzależnionym to pierwszy krok. Kiedyś mi ktoś powiedział: "Szacun za to, że potrafisz to powiedzieć otwarcie i się do tego przyznać, bo nie każdy widzi problem, a większość osób to wypiera". Jak tak o tym teraz myślę to może i rzeczywiście tak jest.
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / 1 / 0
Sam z siebie wiem że mam problem lecz jestem w takim stadium że jeśli nie walnę se czegokolwiek ( najczęściej mefy) raz w tygodniu to mnie coś pojebie.
  • 920 / 163 / 0
Uważaj bo nim się obejrzysz będziesz walił cokolwiek kilka razy dziennie będąc już pojebanym
  • 248 / 86 / 0
Na początku miałam to samo. Nawet jak udało mi się nie zajebać w środku tygodnia to jak przychodził piątek to aż mną trzęsło żeby coś wziąć. Skończyłam na waleniu dzień w dzień w chorych ilościach i tak jest do dziś. Nawet to weekendowe ćpanie bywa zdradliwe :D
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2392 / 659 / 0
Wy tu wszyscy macie czystego mefa i o tym jest rozmowa czy temat jest ogólnie o beta -ketonach ?? 3mmc, klef itd? Bo ciężko jest skminic czystą mefkę ale jeśli chodzi o szeroko pojęty "krysztal" to faktycznie wciąga jak jebany wir. Bierze się taką 5tke za 2 paki klefa i człowiek jest 20 cm nad chodnikiem przez co najmniej 3 dni.... Ja to w sumie wole jak opio bo te mnie za bardzo z obiegu wyłączają. No chyba że mówimy o miksie : kris+ 80oxy+ trawa + browary...... a jak schodzi kris to wjeżdzą prega ahhh niebo...... ( o kurva ale ćpuńsko i patologicznie musze brzmieć xD)
  • 850 / 481 / 0
Chuja mają, w slangu się przyjęło chyba na stałe wpierdalanie wszystkich ketonów jako mefedron. Nawet ja się na tym łapałem,bo jak mi się ktoś pytał czym jestem porobiony i odpowiadałem metaklefedron to patrzyli na mnie jak na kosmitę z którym nie chcieli obcować %-D %-D
O dziwo, nie tak trudno. W większych miastach lata dużo dobrego mefedronu.
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 2990 / 1648 / 35
Ja mam, dobre to jest ale bardziej na ten okres u mnie. Niestety uzależnienie jest okropne na szczęście są się wyjść.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 311 / 44 / 0
@AnnaS
To co masz to napewno nie mefedron to raz
A dwa skoro jedyne co piszesz o uzależnieniu to że "jest okropne na szczęście da się wyjść" to nie jesteś srogo wjebana w ketony

Jak chciałaś zabłysnąć trzeba było się brokatem posypać
  • 2392 / 659 / 0
@ Adrian3760 A po czym Pan Beta-Ketonowy detektyw to stwierdza jeśli można wiedzieć ?? Chodzi o kolor tego co Ania ma ?? Czy kryształki rozmiarem nie pasują do profilu mefedronu
Nie no szczerze pytam po czym sądzisz że to nie jest mefka ???.

EDIT: Wgl jeśli mogę swoją opinię wysunąć- faktycznie to nie za bardzo wygląda jak kryształy tylko jak jakieś płatki śniegu.... ale mówię tylko co widzę . Ja tam nie jestem takim ćpunem jak wy , nie znam się i nie potrafię po zdjęciu określić z jakim b-ketonem mam doczynienia. xD xD xD
ODPOWIEDZ
Newsy
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.