Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 12452 / 2421 / 0
Jest pomysłodawcą nazw i etykiet. Czy obmyślał recepturę tego nie wiem, ale wątpię.
  • 4310 / 699 / 2117
Czyżby Żywiec 0% zmienił jakoś smak, albo recepturę? Ostatnio miałem (wczoraj) okazję pić dwie butelki i smakuje wyśmienicie! Doskonale pamiętam jego smak jeszcze za wcześniejszych epizodów picia zerówek i mam wrażenie, że odczuć można było gorszą jakość.

Ktoś jest w stanie wypowiedzieć się na ten temat? To samo z Zatyckie 0%. Mam wrażenie, jakoby te piwa ostatnimi czasy przeszły upgrade i lekko się poprawiły.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 927 / 289 / 5
Nie wiem dokładnie ale miałem identyczne odczucia z Miłosławem 0%, gdzie jestem pewien, receptura zmieniana nie była. Z innymi 0% też miałem podobnie choć nie aż tak.
Wydaje mi się że to jak z niektórymi daniami, trzeba spróbować parę razy, i już smakuje.

Z innej beczki. Piłem wczoraj Kormorana Świątecznego (korzenny albo imbirowy) i całkiem smakował, tak świątecznie, jak za swoją cenę (niecałe 6zł w carrefour) to uważam że bardzo dobrze wypadł.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 2394 / 653 / 0
Nie wiem na ile lubicie piwka smakowe ale do DINO wróciła właśnie ambrozja o nazwie "JAZZ" - 2.99 cena - także w czasach inflacji jak za darmo. Smaki na jakie trafiłem to : WIŚNIA, Mięta + trawa cytrynowa oraz Mango + trawa cytrynowa. Są chyba jeszcze 2 smaki ale jeszcze nie rozkminiłem cóż to takiego :P - Szkoda że DINO nie płaci za takie polecajki T_T

volt: 4,5%
  • 757 / 114 / 0
@deadmaus5

dałem lajka bo rozbawiła mnie Twoja ironia

żywiec ogólnie to ścierwo, piwa bezalkholowe są raczej bez sensu i nigdy nie będą smakowały tak dobrze jak kraftowa podwójna ipka 8%, wóz albo przewóz

ja z ciekawych rzeczy to ostatnio smakowałem pakiet za 20 zło z dinomarketu: toffee stout + dortmunder + piekna szklanka, bardzo fajny deal, trzy razy to kupiłem i kufelki służą

scalono - detronizator

a w Dino najlepsza rzecz regularna to piwko TrybunałPils za 3,8 zeta

a w promocji jak jest czeska Holba Premium za 4 zło to brać i czyścić półki, najlepszy czeski pils not close
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 4310 / 699 / 2117
Apropo kraftów. Wczoraj postanowiłem wypić sobie dwa piwa, z czego jedno było bliskie memu sercu (i nie dlatego, że lubię Pogoń -- po prostu, lubię krafty).

Nasze piwo (robione tutaj na miejscu) nosi nazwę Lager Portowca. Piwo zrobione zajebiście, bardzo dobrze smakuje. Niefiltrowane, więc omykłowo pomyliłem pływające syfy z niedotartym kurzem (my bad) - ale smakowo wybitnie.

Zdjęcie z internetu, ale tak to się prezentuje:
3754d674e30735ced920829abb6dc04d_640x640.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 120 / 31 / 0
Od współczesnych wieków doje dębowe, zwłaszcza, że u mnie po 4zl plus kaucja. Smakuje się też w innych, Lubię garadz 6procent 400ml. Za to brzydzę się kuflowymi, romperami po 9procent, albo imperator 12procent. Wypijasz jedno i masz prądy w głowie.
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
  • 12452 / 2421 / 0
Od tego typu piw jest inny wątek, ale nie każdy musi wiedzieć : )
Kierujesz się smakiem, czy tylko ceną i %? Za 4 zł można kupić zajebistego, czeskiego Pils'a, który w hierarchii piwnej jest 2 klasy wyżej, ale ma 4-5% alkoholu.
  • 4310 / 699 / 2117
@jezus_chytrus nowy rok planuję spędzić na grzecznie, polecisz coś konkretnego dla mnie, lub potomnych odwiedzających ten temat? Sklepy, jakie mam koło siebie to: Stokrotka, Netto, Biedronka.

Powinienem rozglądać się za czymś ciekawym, albo nowym, co ostatnio miało premierę? Krafty mile widziane (w Stokrotce jak dobrze pamiętam, nawet widziałem, że kilka mają -- tzn: duży wybór kraftowych).
  • 12452 / 2421 / 0
Z wymienionych sklepów chodzę czasem do biedry, ale nie po piwo. Polecam kupić sobie jakieś, którego stylu się jeszcze nie próbowało - tak dla poszerzenia horyzontów. Ja wiem, że mało "wtajemniczeni" o żadnych stylach nie wiedzą, ale na pewno sobie poradzisz. Styl piwa zwykle jest na butelce / puszcze po nazwie. Przykładowe napisy, jakie mogą się pojawić - "Pinta (browar) - Atak Chmielu (nazwa piwa) - American India Pale Ale / AIPA (nazwa stylu)"
ODPOWIEDZ
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".