Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 29 / 1 / 0
W najbliższym tygodniu będe miał badania krwi (zwykłe a nie testy narkotykowe ). Mam pytanie czy jakaś z tych substancji może wyjść na nich albo coś w nich zmienić:
1.alkohol ( 2 tygodnie temu)
2.tramadol ( 2 tygodnie temu)
3. Antydepresanty i cipacz ( 1 miesiąc temu)
4. DXM ( 1 tydzień temu )
5. Zioło ( we wrześniu)
Sądze że raczej nic nie powinno wyjsć ale się bardzo stresuje i odpowiec napewno poprawi mi chumor
Uwaga! Użytkownik Kebus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4323 / 699 / 2117
@Kebus
Do identyfikacji narkotyków w krwiobiegu robi się inne próbki - pod kątem właśnie substancji psycho. Zwykła morfologia nic nie wykryje. Możesz spać spokojnie, nic nie wyjdzie.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 29 / 1 / 0
A jak np. w sobotę zapalił zioło to czy w poniedziałek mogło by coś wyjść
Uwaga! Użytkownik Kebus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4323 / 699 / 2117
Nic w tych badaniach nie wyjdzie, chociażbyś zapalił 24 godziny przed. To jest całkowicie inne badanie, niż te wykrywające dragi.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 678 / 305 / 0
@Kebus
Nawet jak pójdziesz zjarany to i tak nic nie wyjdzie bo to nie są badania toksykologiczne. Jak pracowałem na pkp to miałem robione badania dodatkowe właśnie toksykologiczne i na to była dodatkowa próbka krwi i wtedy musiałem się wyzerować całkowicie ze wszystkiego amfa, trawa, alko. W twoim przypadku nie masz się o co martwić :)
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 29 / 1 / 0
A i mam badany mocz jaralem zielone dzisiaj i jutro mam badania krwi i moczu chyba to nie są toksykologiczne ale nie wiem i lekki stresik jest
  • 507 / 195 / 1
Człowieku czym ty się stresujesz?Jak to nie są badania stricte pod obecność narkotyków to oni mają w dupie co jarałes co piłeś i co waliłeś w kanał.Nawet jak to narkotykowe to powiesz,że cbd jarałeś i raczej nikogo nie interesuje czy to prawda czy nie.
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / 1 / 0
Dobra opsrany jestem bo niechce więcej przypału u starych z ćpaniem
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.