Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
Z tej strony srednio zaawansowany koneser. W "krysztalki" 3ki, 4ki, cmcki, mmcki bawie sie dobre pare miesiecy. Oczywiscie pierwsze doswiadczenia, jak z kazdym dragiem byly najlepsze, zerowa tolerancja i pelna bomba. Potem stopniowo, chociaz ze nie cpam nalogowo, kazdy kolejny trip nie wazne z jaka przerwa, robil na mnie mniejsze wrazenie, wydaje mi sie, ze niezaleznie od tematu. Robilem fresha przez 1.5 miesiaca lub pare tygodni ale rezultaty nie byly jakos bardzo zadawalajace. At this point, juz od przynajmniej dwoch miesiecy, nie wazne co jebne, to wejdzie, ale dupy nie urywa (przypominam, biore najczesciej raz w tygodniu). Stad moje pytanie, czy da sie to jakos naprawic? Potrzebuje dluzszej przerwy od wszystkiego, vitamin i suplementow diety, magicznego rozwiazania, czy czegos jeszcze innego? Jest mozliwosc, ze permanentnie lub na dluzszy czas przepalilem sobie receptory serotoninowe/dopaminowe, nie wiem, jakims 3 dniowym ciagiem na chujowym 3cmc lub czyms takim? Niektorym osobom wokol mnie, wydaje sie, zawsze wchodzi, a mi cos (zwlaszcza ostatnio) nie za bardzo )):
Z gory dziekuje za pomoc
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.