Jest jakis sens inny zeby lepiej kleplnelo ? zmywac otoczke a potem dopioero rozgryzac czy może rozpuszczać w wodzie?
Z góry dzięki mordki
12 grudnia 2023Wariat99 pisze: Panowie mam pytanko, brałem dzisiaj oxydolor 5mg te tabsy o przedluzonym uwalnianiu na 1 raz zajebalem 40mg rozgryzajac porobilo ostro.
Jest jakis sens inny zeby lepiej kleplnelo ? zmywac otoczke a potem dopioero rozgryzac czy może rozpuszczać w wodzie?
Z góry dzięki mordki
zmywaj otoczke i rozgryzaj popijajac duza iloscia plynow, oxy ma dobra biodostepnosc wiec inaczej jak oralnie sie nie oplaca, mozna walic w kabel ale po chuj, nie oplaca sie totalnie
Czy osoba czuję się wtedy w podobnym stanie jak po heroinie ?
E. Hemingway
17 grudnia 2023toxic1337 pisze: Jak radzicie sobie z depresją po odstawieniu Oxykodonu? Mam na myśli duże ilości (2-3paczki/miesiąc), a nie weekendowych wojowników. Brak dopaminy mnie tak dopierdala, że nie chce mi sie nic, nawet rozmawiać, olewam wszystko i wszystkich nawet swoją dziewczyne i chodzi wkurwiona na mnie. Odechciewa sie żyć czasem wręcz... Jak nie mam kasy to sobie wrzucam kode i chociaż tą pierdoloną godzine/ półtora jest lepiej, ale co z tego skoro to i tak nie oxy... Wiecie czy psychiatra może przepisać bunorfin? Niedługo mam wizyte, wie o moim uzależnieniu, ale no lece troche z nia w chuja ze oprocz trawy nic nie przyjmuje. Tak to tylko Medikinet na ADD, Prege 2x dziennie i Alpra na ataki paniki. Myśle czy nie zakończyć tego ciągłego od kilku lat zjebanego latania za kwitem, przemęczania sie i nie przejsc na buprenorfine. Jak jestem na buprze nie czuje sie ućpany... Po prostu jest tak hm normalnie nazwijmy. Strasznie mnie jebie depresja ostatnie 1,5tyg i to jeszcze do chuja przed samymi świętami.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.