Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 933 / 293 / 5
@nCuX pseudoefedryny nie pamiętam kiedy pierwszy raz wziąłem, za wcześnie.
amfetaminy tak trochę to w liceum, a tak bardziej świadomie i sensownie to na studiach. ok 20 lat
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 3455 / 556 / 2
Po dwóch latach pamięć wraca do normy, no chyba że jest kasowana przez neuroleptyki i psychotropy.

Waliłem fest, teraz mniej po nosie. Wiem jedno tu i teraz. Jutro nie pamietam co robiłem wczoraj sorówa. Nie miałbym co robić tylko się zajmować pierdołami.

Ja też około 20 lat wciągania.

Nie widać po mnie i już.

Fuka więcej mi dała jak zabrała. Dzięki niej bez niej teraz jestem silniejszy.

No chyba że zabieranie ziomków z osiedla na tamten świat.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1321 / 336 / 12
Z tym, że w pewnym wieku prędzej czy później następuje degradacja funkcji poznawczych i umysłowych. Pojawiają sie jakieś sklerozy i Alzheimery i to nie jest tak, ze z wiekiem człowiek mądrzeje tylko po prostu poprzepalane neurony juz tak nie trybią jak za czasów młodości. Nadużywając takiej neurotoksycznej substancji w ciągach znacznie ten proces przyspieszamy.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 933 / 293 / 5
Obecna nauka twierdzi że jednym z głównych czynników na to wpływających jest oksydacja i zaleganie zmetabolizowanych substancji w mózgu, a amfetamina to przyspiesza. Aczkolwiek gorąco zachęca to zjadania w dużych ilościach antyoksydantów, (zarówno po prostu jak i podczas ciągów na amh), ja stosuję głównie witaminę c, melatoninę, witaminę E i A, zieloną herbatę oraz magnez. Do czego wszystkich zachęcam. amfetamina nie przestanie od tego szkodzić ale suplementacja nie zaszkodzi, zapewniam.

No i sen, przedewszystkim długi i regularny sen, to podczas snu nasz mózg oczyszcza się ze wszystkiego. I generalnie sens jest kluczowy przy amfetaminie
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 3455 / 556 / 2
Jak ktoś wali amfetaminę to nie ma u tej mowy o jakimkolwiek myśleniu co będzie za 5 10 czy 15 lat. Jak to robiłem też nie zdawałem sobie sprawy z tego jak będę funkcjonował jak mój mózg będzie funkcjonował za 15 czy za 5 lat.

amfa to jest napewno cholera i na pewno nie w szpilkach, prędzej papuciach.

I tak mam się w sumie sporo przegoniłem dobrze powiedziałbym jeżeli chodzi o mózg.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.