Fenibut o wiele lepiej sobie radził w tej materii, jednocześnie dłużej działając, mniej selektywnie na receptory.
Miej na uwadze, że gdy odstawisz baklo/fenia, to lęki wrócą ze zdwojoną siłą.
Spróbuj sobie mniejszego kalibru. Hydroksyzyna, buspiron.
Chciałbym wziąć udział w ceremonii ayahuasci ale biorę baklofen ok.150mg/db [jestem od niego uzależniony] kilka lat
Do tych którym ayahuasca nie jest obca pytanie, czy można ją przyjąć biorąc jednocześnie baklofen , czy te dwie substancje jakoś kolidują ze sobą i jakie ewentualnie są zagrożenia.
Chcę się wreszcie uwolnić od baklofenu bo w jego teraźniejszym działaniu nie ma już ani kropli pierwotnego euforycznego działania a odstawić się nie da.
Bardzo proszę o wszelkie rady, sugestie
Pozdrawiam
W ulotce nie jest opisana interakcja baklofenu z inhibitorami MAO, przynajmniej na tej której znalazłem, możesz się jeszcze upewnić.
Na same psychodeliki baklofen nie powinien mieć wpływu, poza ewentualnym spłyceniem podróży poprzez samą modulację GABA.
Tyle z teorii. W praktyce nie stosowałem.
Ze wszystkim się łączy znakomicie.
A co do MAO, to nigdy o tym nie czytałem ale spodziewałbym się że poprzez silne działanie baclofenu na dopaminę (silne jej wyrzuty) wchodzi w inerakcje na przykład z selegiliną
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
09 grudnia 2023Psilosoph pisze:
W ulotce nie jest opisana interakcja baklofenu z inhibitorami MAO, przynajmniej na tej której znalazłem, możesz się jeszcze upewnić.
Na same psychodeliki baklofen nie powinien mieć wpływu, poza ewentualnym spłyceniem podróży poprzez samą modulację GABA.
Bo np. po zjedzeniu Amanity występuje większość skutków opisanych przez jej amatorów, tj.znieczulenie ciała, ogólne uspokojenie, prawie całkowite wyłączenie myślenia, szczególnie przykrych, bolesnych wspomnień, itp. natomiast nie ma w ogóle serotoninowych- psychodelicznych kolorowych obrazów, znanych z podróży na psychodelikach. Tak jakby układ serotoninowy\ jego receptory były całkowicie zablokowane- wyłączone przez baklofen.
Zwrócił ktoś uwagę na ten fakt??
Nie raz jadłem grzyby na baklo/fenibuto fazie, polecam spróbować bardzo zmienia się profil działania fazy psychodelicznej a szczególnie z dużą ilością grzybów to chyba przez to że te prochy mieszają w dopaminie nie wiem ale spróbować polecam.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.