Były kiedyś takie zabawki - śmierdziele.
Zawsze marzyłem o tym, już chyba nie ma ich na rynku.
Ale najlepsze to były te jednorazowe co sie ściskało były w kaczorze donaldzie i kurwily niemiłosiernie zgnitym zbukiem, najbardziej żółta feta tak nie jebala. Na przerwie ktoś wrzucił do damskiej łazienki i była beka.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Odpaliłem jednego w domu...
Zdążyłem odrzucić jak zobaczyłem że to puchnie.
Nie miałem pojęcia że to tak jebie.
A, że były 3, to drugiego też w szkole.
Trzeciego długo miałem, tak że z upływem czasu stracił właściwości.
Czy w takim razie nie lepiej byłoby w ogółe spuszczać wody po sraniu, tylko trzymać cały czas zamkniętym i przy tym nie marnować wody?
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
07 grudnia 2023Czoug pisze: Kiedys widziałem taka reklamę domestosa, ze jak sie spłukiwalo kibel to z muszli unosił sie taki grzyb toksycznych bakterii.
Czy w takim razie nie lepiej byłoby w ogółe spuszczać wody po sraniu, tylko trzymać cały czas zamkniętym i przy tym nie marnować wody?
To tak nieestetycznie wygląda, szczególnie u kobiet.
Ja po prostu wyrywam je pojedynczo pincetą, tak samo jak brwi, nie lubię takich krzaczastych brwi.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.