biohumus uniwersalny i biohumus do roślin kwitnących i zastanawiam się czy się nadadzą do roślinki automatycznej na dworze oraz jak i kiedy ich używać w jakiej dawce bo trochę się nie znam na nawozach
Odnośnie terminów i ilości, możesz się tym sugerować https://2fast4buds.com/news/best-feedin ... ing-plants - veg to wegetacja, bloom kwitnienie - dopasuj dawki do sugerowanej przez producenta,
26 czerwca 2023jezus_chytrus pisze: Musiałbyś mi pokazać, którego producenta kupiłeś, ale generalnie ja używałem przez wiele sezonów niemal wyłącznie Biohumusa i rezultaty były naprawdę dobre. Krzaki go lubią i ciężko nim popalić, choć jest to jak najbardziej możliwe.
Odnośnie terminów i ilości, możesz się tym sugerować https://2fast4buds.com/news/best-feedin ... ing-plants - veg to wegetacja, bloom kwitnienie - dopasuj dawki do sugerowanej przez producenta,
05 grudnia 2023pridetape pisze: Powinieneś podać więcej informacji na temat rodzaju nawozu, którego używasz. Która to marka? W zależności od proporcji składników odżywczych w nawozie, może on być bardziej odpowiedni do stosowania w pomieszczeniach zamkniętych lub na zewnątrz.
05 grudnia 2023pridetape pisze: Powinieneś podać więcej informacji na temat rodzaju nawozu, którego używasz. Która to marka? W zależności od proporcji składników odżywczych w nawozie, może on być bardziej odpowiedni do stosowania w pomieszczeniach zamkniętych lub na zewnątrz. geometry dash
W jaki sposób?
26 czerwca 2023Sosna997 pisze: Siema ogólnie mam pytanie co do nawozów na outdoorze kupiłem
biohumus uniwersalny i biohumus do roślin kwitnących i zastanawiam się czy się nadadzą do roślinki automatycznej na dworze oraz jak i kiedy ich używać w jakiej dawce bo trochę się nie znam na nawozach
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.