Ja dalej na dawce 400mg, czasem 600mg, jak robię więcej kilometrów w pracy i potrzebuję czujności na 18 godzin. Biorę w 2-3 dawkach po 200mg oczywiście.
Nie zauważam wzrostu tolerancji, dalej działa zauważalnie i stabilnie. Jestem mega zadowolony z tego leku.
Zauważalnie podnosi motywacje do działania?
Czy występuje również pobudzenie ruchowe?
Działa doraźnie też czy dopiero po jakimś czasie stosowania?
Czy w Polsce lekarze przepisują Actimodan Modafinil na ADHD? U mnie niestety medikinet powoduje stany lękowe. Chciałam spróbować adderalu, ale w Polsat nie ma szans, by na ADHD ktoś przepisał. Ale słyszałam, że jest już Actimodan Modafinil. Czekam na wizytę u mojego lekarza, ale jeszcze miesiąc. I zastanawiam się, czy komuś na ADHD przypisali już w Polsce ten lek?
nie używaj nazw generycznych tylko chemicznych proszę /surv
A pijesz? Bo jeśli tak, to alkohol ma podobne działanie jak benzo i też Ci zaprzepaści efekty działania modka.
Nie pije juz 5 lat, tez nie brałem Actimodanu codziennie moze musi sie rozkrecic?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.