Ale najlepiej to wg nie wnikać i nie zadawać pytań odnośnie świetego bagiennego ziela. Jarajcie więcej ziułka… najlepiej z medycznego wiadra - ono was wyleczy tak samo jak mnie wyleczyło, tylko juz zapomniałem z czego.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
15 sierpnia 2023pomarszczona pisze: Moim przedawkowaniem jest wzmożony apetyt. Przykladowo na tą chwile jem kabanosy maczane w majonezie na przekąskę. Takie głody.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Fuzja - D5
Znowu zauważam zwiększony apetyt, zaspokojam się czekoladą milką rasspbery.
16 sierpnia 2023deadmau5 pisze:Przejaraniem nie jest wzmożona aktywność pochłaniania żarcia, tylko efektem ubocznym palenia marihuany. Przedawkowaniem 'tudzież' skutkiem mogą być np: -wymioty. Proszę, nie pisz tak, bo to po trochu brzmi jak wprowadzanie w błąd i to taki na siłę. Jak można nazwać wzmożony apetyt czymś w rodzaju przedawkowania? Jaki jest tego skutek? Przybieranie masy ciała? To serio twoim zdaniem można ukierunkować jako przedawkowanie konopii?15 sierpnia 2023pomarszczona pisze: Moim przedawkowaniem jest wzmożony apetyt. Przykladowo na tą chwile jem kabanosy maczane w majonezie na przekąskę. Takie głody.
opróżniłem pół lodówki zjaralem tylko spliff a gastro znowu okrutne
taliban hezj prosto z afganskiego pola kukurydzy
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.