Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 4413 / 705 / 2117
Odezwij się bezpośrednio do @surveilled. Jak chcesz przyśpieszyć proces, to możesz też odezwać się na czacie hyperreal.chat. Jeśli nie, to daj sobie chwilę czasu i mu, zapewne ogarnie to w przeciągu 72h.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 6199 / 439 / 12
Hej, okazuje się że jest to totalny error systemu mailowego.
Linki aktywacyjne ani kontakt z adminem nie działają :(
Priorytetowo się to staramy naprawić
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 496 / 149 / 0
Dziękuję za pomoc, znów mogę się zalogować na swoje konto.
  • 518 / 103 / 0
Mi też już działa, dzięki, pozdro.
nanawacin2
  • / / 0
Re: Problemy użytkowników z kontami
Nieprzeczytany post autor: nanawacin2 »
jakby co to u mnie nadal nie działa @surveilled
  • 6199 / 439 / 12
@nanawacin Aktywowałem konto manualnie.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 491 / 64 / 0
dzięki wielkie.
Palkroli
  • / / 0
Re: Czat - prośby o odbanowanie
Nieprzeczytany post autor: Palkroli »
ZleSpiaca jak wogole nie mogę się zalogować na forum bo kiedyś poprosiłem o zawieszenie konta. Palkrolik moja nazwa użytkownika.
  • 365 / 103 / 0
Dezaktywowales konto na czacie może? Jeśli tak to nie wejdziesz już na czat ba tym koncie . Jest wyraźna informacja że jest to działanie nieodwracalne .
Miesiąc temu byłeś na czacie . Nie masz bana. Jakie występują problemy przy logowaniu ?
Lepiej trzymać nos w książkach niż w cudzych sprawach 📖
Palkro
  • / / 0
"Użytkownik o podanej nazwie jest nieaktywny. W przypadku problemów z aktywacją konta proszę skontaktować się z administratorem witryny."

Takie zawiadomienie wyskakuje mi przy próbie logowania. Może dlatego że kiedyś prosiłem o zablokowanie konta i już jest nieodwracalne
ODPOWIEDZ
Newsy
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.