Zamiast się umyć porządnie, to wolą sobie rzęsy dokleić, najebać makijażu i czuć się jak gwiazda filmowa.
Brudne paznokcie u młodej dziewczyny to koszmar.
Żałosne, na prawdę.
Kobiety, dbajcie o siebie, apeluję.
No tak być nie może.
Swego czasu mieszkałem na chacie, gdzie było nas sześciu, i tylko ja regularnie myłem zęby.
Zgroza, ale prawdą jest to, że niektórzy zębów wcale nie myją.
W NL wyczaiłem takie tabletki, pasta do zębów w tabletkach. Żuje się to i wystarczy wypluć. Bez użycia wody.
Kilka takich tabletek nosze w portfelu.
Myj się dziewczyno, myj się chłopaku !
To tylko mydło, o przyjemnym zapachu...
Fuzja - D5
26 listopada 2011Psychopath pisze: - Od kilku miesięcy śpię w tych samych szmatławcach w których łażę po domu w ciągu dnia, bo i tak wiem że jak będę się kąpał to założę czyste ciuchy.
- Uważałem przez całe życie, że tylko kobiety podcierają się na siedząco.
- Mam osobny ręcznik do wycierania dupy po kąpieli (tylko do niej!)
- Jeżeli używam papieru toaletowego, to jeżeli zerwę mniej lub więcej niż 3 kawałki, to wrzucam je do kibla nie używając ich, po czym biorę nastepne (powtarzam czynność, jeżeli znów nie uda się urwać 3 kawałków)
- Obgryzuję paznokcie w domu, ale wystarczy że podam komuś rękę, albo dotknę czegoś "publicznego" (np ramy w autobusie) i już nie obryzę ani jednego paznokcia, dopóki nie wrócę do domu i nie umyję rąk
- Tańczę podczas golenia do muzyki którą sobie puszczam (SERIO!:D)
Jak u was wygląda higiena uszu ?
Czy używacie patyczków, których tak. bardzo nie zalecają reklamy środków do czyszczenia uszu ?
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.