Zastanawiam się nad zakupem vape lemon haze i chce sie dowiedzieć czy ktoś ostatnio zamawiał i jakie są jego wrażenia.
Pozdro
Gdybyście coś zamawiali to od dawna działa kod promocyjny "20off" który ładnie zbija cenę.
Jakiś kod aktualnie funkcjonuje?
20 listopada 2023maniexxxX pisze: Zniknęli całkowicie z alledrogo
20 listopada 2023maniexxxX pisze: Ktoś w ogóle brał coś od nich ostatnio?
Interesowałem się tematem , więc jak zwykle zaglądam do hypera. Z racji różnych opinii pierwszy raz aż postanowiłem się zalogować , aby sprostować kilka info dla poszukujących info jak ja.
Więc tak, wczoraj miałem okazję pierwszy raz testować vape pen hhc. Zamawiane u naszego sąsiada (strona Z Relax).
Doswiadczenie: kochana marry bardzo często i duże ilości. W przeszłości również syntetyki (jak była moda). W każdym razie doświadczenie duże.
Pen wygląda niepozornie , to ustawiam moc na maxa i 3 buszki przeciągane , bo co tam trzeba sprawdzić ;)
Powiem szczerze - wow. Wywalony z butów kompletnie . Aż musiałem się położyć po jakiś 15 minutach walki . Działa aż za dobrze... No ale to łakomstwo , według instrukcji powinno się zacząć od 1-2 buchow aby wejść docelowo na 3-4. Aż doświadczyłem lekkiej derealizacji (typowe mocne przepalenie ) , oczywiście tylko po to , aby za godzinę , jak przeszła najwieksza bomba dopalac ;)
Czy hhc vape pen działa? Na mnie bardzo mocno.
Nie wiem jak z tolerancja , wczoraj był pierwszy raz.
Pozdrawiam forumowiczów
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech
1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?
Na niemieckich plażach morze wyrzuca na brzeg kokainę wartą miliony
Od kilku dni na plażach wzdłuż wybrzeża Morza Północnego w Niemczech i Holandii znajdowane są pakunki zawierające kokainę. Łącznie odkryto już ponad 200 kg narkotyku. W stan gotowości postawiono służby w Danii.
Spektakularna akcja na Atlantyku. Przejęto 4 tony kokainy
Funkcjonariusze policji portugalskiej i hiszpańskiej przejęli w sobotę na Atlantyku prawie 4 tony kokainy. Narkotyki były transportowane statkiem z Wenezueli do Europy. 10 członków załogi zostało zatrzymanych.