Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1006 / 273 / 0
@milionerzwyboru

Moze zwiększ sobie dawkę, 5mg na raz to najmniejsza możliwa ilość. Ja waliłem 50mg x 3 dziennie i na niektórych działa aż tyle xD

Albo po prostu nie jest to nootrop dla Ciebie i nie będzie oszałamiająco działał. Taka już specyfika tych leków.
  • 31 / 2 / 0
@GermanskiOprawca dzisaiaj poszło rano 10mg i po południu 10mg, teraz faktycznie coś w rodzaju pobudzenia i lepszej koncentracji, ja wiem ze ty stosowałes końskie dawki ale ty chyba terminator jestes :D
czy aby 20mg ed to nie jest za duzo?
  • 1006 / 273 / 0
@milionerzwyboru

Zwiększaj sobie powolutku dawkę, jak uważasz i obserwuj się organizm. Tak jak mówię da się dojść do moich dawek, ale to wszystko kwestia osobnicza jaka akurat będzie odpowiednia dla Ciebie.

Ja żem od razu zwiększył z 20mg na 50mg i nic mi nie było, no ale ja lubię że tak powiem ryzyko xDDDD
  • 158 / 30 / 0
Re: Sunifiram
Nieprzeczytany post autor: yikokode »
Uważajcie z tymi dawkami, bo zaczniecie używać 100% mózgu i zamienicie się w pendrive jak Lucy.
  • 306 / 36 / 1
pewnie sporo zależy od jakości sortu, na mnie dawki poniżej 20mg praktycznie nie działały, teraz stosuję 25-30mg raz dziennie i niby jest trochę większe pobudzenie, ale na pewno nie większa koncentracja
chyba nie jest to coś czego szukam, do 4f-MPH nie ma podjazdu
we were somewhere around Barstow
  • 1006 / 273 / 0
@pfu

Chlopie, suni to nie narkotyk tylko racetam, to coś co pomaga odbudować mózg i działa dość subtelnie, ale jednak zauważalnie.
  • 306 / 36 / 1
napisał typ co wali po 70mg XD
we were somewhere around Barstow
  • 1006 / 273 / 0
@pfu

1. Juz nie walę, bo zakończyłem kurację w maju.
2. Nootropy to indywidualna sprawa i każdy potrzebuje innej dawki. Dla mnie ok. 50mg było idealne (do czasu, kiedy sunek przestał działać i pozostały tylko skutki uboczne).
3. Nie jestem jedyny w takim dawkowaniu i przewijały się już w temacie takie osoby.
  • 2809 / 364 / 0
Dokładnie nootropy to bardzo indywidualna sprawa i na każdego działa inna dawka niż zalecana dlatego trzeba próbować i " szukać " dawki która działa i która czujemy ze dziala
  • 3898 / 238 / 13
Osoby bez zaburzen przyswajania tiaminy i bez jej deficytu z tego czy innego powodu nie poczuja wiekszej roznicy po suplementacji czy to suniframu czy benfotiaminy czy tez innej formy witaminy b1.

Tu czytam jeden kolega przerwal suplementacje bo przestalo dzialac - dokladnie to samo opisuje na YT chlopak na kanale dr. Erica Berga - wlasnie w jego przypadku B1 zmienila jego zycie o 180 stopni - byl to typowy przypadek deficytu z przyczyn zaburzen wchlaniania - i tez w koncu po pierwszym okresie megadosing zmniejszyl na koniec sibu do 5mg ed i tak pozostawil by utrzymac efekt.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.