Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 608 / 109 / 0
Na dolorach nie ma zadnego napisu i chyba na jeszcze jakichś generykach też nie
:tabletki:
  • 465 / 45 / 0
Nawet jakby bez napisów to pół biedy, ale nigdy nie widziałem leku aptecznego z takimi plamami i jeszcze tak ubogo wykonanego. Nie ma żadnej powłoki co ma większość tabletek. To wygląda jak typowa chamska piguła XD i jak spojrzałem w DM to dziwnym trafem ten sam typ z UK goni identycznie właśnie wyglądające XTC XD
  • 1333 / 337 / 13
Ta masa tabletkowa nawet nie jest dostatecznie zmielona. Apteczne oxy kształtem przypominają bardziej cukierki skittles (a przynajmniej te które ja dostałem w UK). Nie chcę zapeszać bo po kolorze na oko to ciężko wywnioskować ale nie zdziwiłbym się jakby tam był fentanyl.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 608 / 109 / 0
Tez wątpię i macie rację z tymi kropkami ze wygląda to jak pixa z emka, ale wszystko moze tam być od fenta po emke
  • 7 / / 0
W sierpniu 2021 (strona 451 tego wątku) pisałem tu jako Rubescent, lecz po długim nielogowaniu się zapomniałem hasła do poczty i nie mogłem odzyskać dostępu, stąd nowe konto.

Po ponad dwóch latach rekreacyjnego stosowania oksykodonu wciąż brak uzależnienia. Cały czas stosuję lek w taki sam sposób - weekendowo - i dawka cały czas to 20-40 mg, która daje taki sam efekt jak te dwa lata temu. Jestem więc dowodem na to, że przy robieniu sobie przerw, tolerancja nie rośnie wcale.
  • 465 / 45 / 0
Będzie testowane właśnie paroma reagentami i też na fenta. Sprawdziłem jeszcze wagę tabsa, chociaż wiem że to nie jest  żadna miarodajna metoda natomiast wychodzi 280mg , wiem że tabsa Oxy 80mg też by miała trochę więcej niż 80mg ale z drugiej strony aż 280 XD . Też dziwne. Lepiej wydać na testy niż się kurwa załatwić jakimś gównem. Jeszcze jak się okaże że to emka to nie mam nic przeciwko :mniam:
  • 608 / 109 / 0
Nie wiem ile dokładnie ważą oryginalne tabsy ale na pewno o wiele więcej niz 80mg, nie zdziwiłbym się jak nawet pare razy tyle
  • 465 / 45 / 0
Jednak z dwóch testów Froehde i Mecke wychodzi jednoznacznie oxy . Fenta brak. Czyli robione w jakiejś mniejszej manufakturze XD
  • 155 / 10 / 0
A jak jest z łączeniem oxy z paroksetyną? Może dojść do zespołu serotoninowego jeśli przy 20 mg paroksetyny zarzuce 20mg oxy?
  • 465 / 45 / 0
03 listopada 2023odbytniczy1991 pisze:
Jednak z dwóch testów Froehde i Mecke wychodzi jednoznacznie oxy . Fenta brak. Czyli robione w jakiejś mniejszej manufakturze XD
Jeszcze raz na spokojnie to przemyślałem i ten test wcale nie wykluczył innych syntetycznych opio , jedynie brak fenta, ale jednoznacznie nie wskazał Oxy, tak więc wypierdalam to gówno do kosza. Szkoda ryzykować
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.