Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 191 / 22 / 0
Nie wiedziałem gdzie umieścić ten post, ale chodzi o oxy
Od ponad 10 lat jestem w ciągu opioidowym + benzo. Mam nowotwór i jeszcze kilka chorób. Miałem lekarza który wypisywał mi 5 opak. durogesic 100ug/h, 3xmst200, 3x oxycontin80, 2x klony 2mg + ampułki w zależności co chciałem rolki klony lub midazolam. Trafiłem na program metadonowy później znów oxy, klony i relanium w szkle. później kolejny program na lewometadonie i znów jestem na 3x80 + 3x20mg oxydoloru (3x100mg/d) 2opak + 3x2mg klonów 2opk + 2 opk relanium 10mg/ml w amp 2ml. dodatkowo od rodzinnego 2x80mg oxykodonu 1op. Nie ćpam dla przyjemności już tylko by zminimalizować ból. By przestało boleć potrzebuję 400mg oxy + 40mg relanium w jednej pompce 20ml i.v + 300mg pregabaliny p.o. kilka takich strzałów dziennie jest nierealne braknie momentalnie
(100mg majki i.v powoduje tylko ból głowy.)
Staram się przyjmować 4tab oxy80. Ale od dziś zmienia się prawo, system wystawiania recept. Recepta nie będzie mogła być wystawiona wcześniej niż jest ustalone dawkowanie. Już tydzień temu apteka nie chciała mi wydać oxy bo dni się nie zgadzały i musiałem zamawiać w innej aptece.
Potrzebuję zejść z dawki, zmniejszyć tolerancję, nie chcę wracać na metadon (działał w miarę dobrze przeciwbólowo). Jakie mam opcje? Cały czas jeżdżę po lekarzach by dowiedzieć się co dokładnie się dzieje z moim organizmem. Istnieje coś poza detoxem? Bo on odpada, muszę zejść z oxy do minimum lub przejść na plastry z fentem, których nie chcą mi wypisać już. Tylko powielanie recept, oxy, klony, rolki.
Może przerabianie w proch i schodzenia o kilka mg odmierzając na wadze. I tak i tak zmywam otoczkę i rozgryzam.
Ktoś ma podobny problem? Z oxy od jednego lekarza nie dam rady. Muszę zmniejszyć dawkę. Może w poradni leczenia bólu lub prywatny ośrodek?
Wszystko co napisałem to tylko fikcja literacka, fragment opowiadania które nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, wszelkie podobieństwa do realnego świata są przypadkowe. Sam nigdy nie zażywałem narkotyków, a moja wiedza jest czysto teoretyczna.
  • 465 / 45 / 0
Zielone małe tabletki bez żadnego napisu ani nic , niby oxy 80mg . Legitne to , spotkał się ktoś z tym ?
  • 602 / 108 / 0
Daj foto, tak to ciężko powiedzieć
:tabletki:
  • 50 / 6 / 0
01 listopada 2023odbytniczy1991 pisze:
Zielone małe tabletki bez żadnego napisu ani nic , niby oxy 80mg . Legitne to , spotkał się ktoś z tym ?
dolory sa bez napisu
  • 602 / 108 / 0
Jeśli to jest taki spodek jak ufo to dolor, ale dla upewnienia się musiałbyś wysłać zdjęcie bo nikt ci nie będzie wróżył z fusów
  • 465 / 45 / 0
Dziwnie wygląda, nie jest UFO płaska całkiem z podziałka . Testować to na obecność fenta ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 205 / 64 / 0
Ni uja nie wygląda to na apteczny wyrób, farmaceutyki wyglądają zupełnie inaczej. Jak masz takie możliwości to testuj.
  • 1323 / 336 / 12
@odbytniczy1991 to wygląda bardziej jak pixa, jeszcze te “piegi” wyglądają w chuj podejrzanie. Jeśli kupowałeś przez DN to tam może być w zasadzie wszystko.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 602 / 108 / 0
Nie przypomina mi się zeby jakis generyk oxa tak wyglądał a trochę mi się tego przewinęło. Na 99.9% cos innego niz oxy
  • 465 / 45 / 0
Właśnie przez DM od niby dobrego vendora po opiniach i wysokiej rangi , też wygląda to zupełnie nie aptecznie . Zamówiłem już 3 różne reagenty i będę to badał ale nie dość że zamówiłem jedną 80mg to dostałem 3 tabsy XD. Możliwe że gościowi się pojebalo i mi pixe wrzucił ale to wyjdzie też na tescie . Widzę że na większości aptecznych oxy jest OC napisane lub dawka chociaż , a to wygląda jak w piwnicy robione. Dzięki za pomoc 😉👍
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.