Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam. Łysiczka czy kołpaczek ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 39 / 3 / 0
To nie łyse.
  • 1537 / 396 / 13
@Barett67 & @Krisek przykro mi ale to nie łyski.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 14 / 4 / 0
[attachment=4]20231014_013101.jpg[/attachment][attachment=3]20231014_013121.jpg[/attachment][attachment=2]20231014_013128.jpg[/attachment][attachment=1]20231014_013139.jpg[/attachment][attachment=0]20231014_013146.jpg[/attachment]
  • 8 / 1 / 0
hej
Możecie zerknąć zanim zejdę 😜
  • 2532 / 602 / 0
To nie to.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / 1 / 0
Te?
Zrzut ekranu 2023-10-15 103430.png
  • 2532 / 602 / 0
^Tak.

@jark215 To nie te.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Czołem!
To moje pierwsze zbiory - proszę o wskazanie prawidłowych tych, oraz opisanie kryteriów, którymi warto się kierować przy ocenianiu :)
  • 8 / 1 / 0
Hej
Pytanko jak w temacie .
Pojemy?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.