Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5932 / 1224 / 43
Jak jest dobrze rozcieńczony, to nie szkodzi.
Czysty pity, popaliłby przełyk i gardło.
Piszę to mając 10 lat doświadczenia w piciu GBL-a.
Trzymałem się zasady : 1ml na 100ml płynu.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 389 / 100 / 4
Stężony GBL jest żrący, natomiast BDO i GHB mogą wywoływać działanie drażniące. W każdym z tych przypadków solidne rozcieńczenie (np. właśnie rzędu 1:100) powinno załatwić sprawę. W końcu sporo substancji powszechnie występujących w produktach spożywczych jako roztwory, w czystej postaci działa szkodliwie na błony śluzowe.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
  • 1 / / 0
Hej, chce pierwszy raz spróbować GBL do sexu, dotychczas bawiłem się tylko z krysią i cukierkami. Mam pytania. Ile kropelek zabrać na pierwszy raz, czy jest po nich problem z erekcją, jak długo utrzymuje się faza i jaki jest po nich zjazd?
  • 509 / 196 / 1
Do ruchania giebl dla mnie idealny.
Libido kosmos a problemów z erekcją raczej nie ma.
1 ml spoko powinno być potem możesz zwiększyć według uznania.
Wcześniej niż godzinka nie dorzucaj kolejnej dawki.
Faza schodzi w miarę lajtwo bez ciśnień na dorzutke.Podobnie do alko
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 509 / 196 / 1
Kiedyś obiło mi się o oczy gdzieś w zakątkach internetu, że za 300 zł będzie około 200 ml płynu.
Od pytania o ceny ogólnie jest osobny wątek.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 10 / / 0
Otrzymałem GBL wymieszaną z alkoholem w szklanej butelce i chciał bym się pozbyć alkoholu czy podgotowanie tej butelki w garku ma jakiś sens? Nic sie nie stanie z samym GBL pod wpływem wysokiej temperatury ? Ponoć próg zapłonu GBL wynosi 98° wiec chyba nie powinno się nic stać
Ostatnio zmieniony 13 września 2023 przez DaneQ92, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 3244 / 555 / 0
Ja kiedyś grzałem GBL w otwartym słoiku wrzuconym do wody na zimnym ogniu żeby odparować zanieczyszczenia, giebl wolniej paruje więc można spróbować odparować alkohol w temp niższej niż wrzątek.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 306 / 36 / 1
@DaneQ92 Temperatura wrzenia giebla to 204 °C, a etanolu 78,37 °C więc spokojnie możesz użyć tej metody do odparowania alkoholu, tylko rób to na świeżym powietrzu lub w dobrze wentylowanym pomieszczeniu bo opary obu powyższych mogą być bardzo szkodliwe
we were somewhere around Barstow
  • 29 / 3 / 0
Mial ktos po gieblu takie prądy na ciele, palcach? Od czego to moze byc?

przeniesiono - detronizator
  • 154 / 21 / 0
Wyjebany glutaminian
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.