Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
Zablokowany
  • 957 / 174 / 0
@Leilani87 tak jak mówisz co człowiek to przypadek.Tak samo z ubokami w fazie ładowania antydepów.Jednego pozamiata jak szmat.., a drugi nie ma żadnych problemów.
  • 1344 / 145 / 8
właśnie poleciała próba na egzyste 300. zetki to z 4 są i nie tak łatwo je dostać? ostatnio dhc probowałem to 5 razy poległem
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 188 / 15 / 0
Takiego emeila od N. dostalem, jak kiedys chcialem klony to mi nie dali bo nie chcialem dac ikp a tu cyk smsik.
++++++++
Robić zapasy! do konca msc o ile sie nie myle moga "napierdalać tymi receptami"

Drogi Pacjencie,
informujemy, ze od dnia 22.08.2023 nie jest wymagane udostepnienie danych z IKP lekarzowi.
Jezeli dalej sa Panstwo zainteresowani recepta na leki, ktore Panstwo wnioskowali, zostana one przepisane bez udostepniania danych w serwisie IKP.
Gdyby byly jakies pytania prosimy o kontakt na numer : cut
Serdecznie pozdrawiamy
cut - d5
  • 108 / 16 / 0
Bo N piszą bez probemu bez IKP, czasem tylko zadzwoni lekarz na konsultacje ale to rozmowa kilkuminutowa, a przeważnie wysylają smsa z kodem.
  • 203 / 30 / 0
Na jaki okres wstecz lekarze wymagają dostępu do IKP. 3 miesiące wstecz wystarczy?
  • 188 / 15 / 0
w tej chwili jest wolna amerykanka do pierwszego listopada.
  • 108 / 16 / 0
A ja mam inne pytanie. Jak sobie założę IKP przed końcem miesiąca to będą tam recepty wystawiane wstecz czy mogę się łudzić, że zacznę z czystym kontem? Pewnie to zbyt piękne.
  • 3 / / 0
To nie ma znaczenia kiedy IKP zostało/zostanie założone. Informacje o receptach/skierowania/zdarzenia medyczne będą widoczne.
  • 20 / / 0
Będą wstecz bo caly czas są dodawane tylko po prostu nie masz aktywnego konta i nie masz podglądu

Fuzja - D5
11 października 2023Chlodwig pisze:
Na jaki okres wstecz lekarze wymagają dostępu do IKP. 3 miesiące wstecz wystarczy?
Mi ostatnio napisali że przy kolejnym zamówieniu ikp 6 miechów chcą zobaczyć gdyż bieżące zamowienie mialem od daty zamówienia bezterminowo... Slevtak np było u J. P... NIE WIEM JAK INNI bo każdy ma swoją politykę
  • 3 / / 0
Chodzi mi oczywiście o to, co już miało miejsce np. zrealizowane recepty przed podejrzeniem konta.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.