Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
23 kwietnia 2023czeskieklony pisze: Od czego mogą być zależne tak duże różnice w działaniu alfy na różne osoby? Na początku myślałam że to wina tematu że inne 3 osoby miały tylko większą gadatliwość i dobry humor a ja się telepałam w miejscu w większych dawkach odczuwałam coś w stylu dysocjacji nie byłam w stanie złożyć sensownego zdania, przechodziło mnie coś w rodzaju takich 'prądów' miałam wrażenie że coś po mnie łazi, zaburzenia percepcji, ogromną stymulacje przez którą nie mogłam wysiedzieć i straszny wytrzeszcz oczu. Było tak za każdym razem kiedy waliliśmy. O różnicach w dawakach nie ma mowy bo oni dorzucali więcej bo chcieli żeby klepło ich tak samo a tolerke na beta ketony moge mieć nawet większą od nich.
A wiec ktoś może się wypowie jak to wyglądało za czasów legala? latały takie sorty?:)
ostatni raz z alfą widziałam się może w 2016 bo ciężko było trafić dobry sort już od dłuższego czasu i jakoś nigdy więcej nie próbowałam jej szukać, warto zrobić powrót do przeszłości?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.