Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 555 / 2
23 kwietnia 2023czeskieklony pisze:
Od czego mogą być zależne tak duże różnice w działaniu alfy na różne osoby? Na początku myślałam że to wina tematu że inne 3 osoby miały tylko większą gadatliwość i dobry humor a ja się telepałam w miejscu w większych dawkach odczuwałam coś w stylu dysocjacji nie byłam w stanie złożyć sensownego zdania, przechodziło mnie coś w rodzaju takich 'prądów' miałam wrażenie że coś po mnie łazi, zaburzenia percepcji, ogromną stymulacje przez którą nie mogłam wysiedzieć i straszny wytrzeszcz oczu. Było tak za każdym razem kiedy waliliśmy. O różnicach w dawakach nie ma mowy bo oni dorzucali więcej bo chcieli żeby klepło ich tak samo a tolerke na beta ketony moge mieć nawet większą od nich.
Zależy to przede wszystkim od chemika i możliwości jego laboratorium jeżeli dostałaś czyste RC czyli czystery research chemicals to nie ma tu mowy o żadnych halucynacjach i chujowych rozkminach A jak masz to z ulicy to się nudzi chujowy chemik i tyle.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2535 / 594 / 0
Walili to samo.No i przy alfie to akurat jest mowa o halucynajcach zgaduję xd
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 555 / 2
Nie zgadujesz a taka jest prawda alfa wywołuje halucynacje przed późniejszych dawkach.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Do tej pory nie miałem okazji spróbować, bo u mnie w mieście to każdy rzuca co innego i nawet nie wie co, za to historie jak worek alfy porobił kilkanaście osób słyszałem nie raz.
  • 131 / 10 / 0
Re: alfa-PVP
Nieprzeczytany post autor: MDPHP »
przekopalem sporo stron w tym wątku i nie spotkałem się aby ktoś pisał o sorcie w igłach, takich jak 4mmc.

A wiec ktoś może się wypowie jak to wyglądało za czasów legala? latały takie sorty?:)
  • 3454 / 1110 / 0
Nieprzeczytany post autor: misspill »
Igły to pewnie Hexenowate dziadostwo, albo NEP-y, alfa raczej nie.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 131 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: MDPHP »
No takie pałeczki długie bardziej i grube, eh wpedzilas mnie w stresik mały bo jak się okaże, że to nie to pvp to smutno:( Ale no trzeba będzie przetestować, vapo prawdę powie:D
  • 1752 / 239 / 0
Nieprzeczytany post autor: nCuX »
@MDPHP Jedyna opcja na weryfikację to ec
  • 1 / / 0
czy ktoś kto brał pvp xx lat temu może się wypowiedzieć czy to rzeczywiście da się dorwać tak dobre jak wtedy? %-D
ostatni raz z alfą widziałam się może w 2016 bo ciężko było trafić dobry sort już od dłuższego czasu i jakoś nigdy więcej nie próbowałam jej szukać, warto zrobić powrót do przeszłości?
  • 8 / 1 / 0
@natix niestety a-pvp juz raczej nigdzie nie dostaniesz :D ja ostatni raz probowalem ja , dwa lata temu i sie poddalem bo nigdzie nie udalo mi sie kupic prawdziwej alfy a zamawialem doslownie wszedzie tz darknet, telegram, stroy, ogloszenia, doslownoe wszedzie :) takze przykro mi :( szkoda
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.