Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
Nie orientuje się w cenach, ile maxymalnie może kosztować 100ml GBL. Gosciu woła 300zł :)

Przeniesiono do cen - D5
  • 0 / 1 / 0
Siema, jak u was z ceną za bikse xan?
250 to dużo?
  • 686 / 133 / 0
@bigrotten 250zl za xanax 2mg ma się rozumieć? Powiem Ci kiedyś jak zaczęła się moda na xanax głównie przez rap puszczałem słoik 2jek nawet za 300zl i mi schodziły teraz nie chcą dawać więcej niż 200zl, 250zl jest trochę to dużo ale w granicach rozsądku jeśli mówimy o 2mg powiedzmy ze jest to akceptowalna cena ale ja bym się targował za 200zl a jeśli nie mówimy o 2jkach to odpowiedz sobie sam
  • 53 / 3 / 0
Na jakim poziomie aktualnie kształtują się ceny za OxyContin 40 mg? Chodzi mi o blistry i opakowania.
  • 26 / 10 / 0
Jak wyglada sprawa z amfa w Wawce ? jakie widelki
  • 389 / 99 / 4
@Ahzdrashi 30-40 złotych.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
  • 1 / / 0
Może i nie za trudne pytanie ale pojęcia akurat serio o tym nie mam bo fety nigdy się nie trzymałem (only ketony) a ceny znam tylko z marketów. Po ile chodzi naprawdę dobrej jakości feta na mieście? Od jedynki zaczynając

Przeniesiono do odpowiedniego tematu - D5
  • 0 / / 0
po ile teraz clon i lorek chodzi
30 sztuk
  • 3455 / 558 / 2
amfa

5 za 100

10 za 200
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 509 / 195 / 1
Jak 5 za 100 a 10 za 200 to na jedno wychodzi czyli 20/g po prostu %-D
Wszyscy umrzemy to pocieszające
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.