Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
We want to live another life
We want to feel another time
Another time...
Raz jadłem z kilkoma znajomymi i niezbyt dobrze to wspominam, chciałem kumpla zajebać bo myślałem, że on jest z dżungli
Generalnie to co za sens w grupie, skoro i tak się porozumieć nie idzie? No i jak się jest samemu to nikt nie ściąga na siłę do 'jedynej słusznej' rzeczywistości, hehe.
Szkoda, że tego typu klimaty juz nie wrócą, przynajmniej w najbliższym czasie.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
wszystko zależy od osób i od naszej aktualnej potrzeby - czasem mam ogromną ochotę na towarzystwo przy DXMie :)
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
leczylem kaszel z kumplem do tego jeden opiekun, bylo inaczej , przezycia byly mniej osobiste ale jeszcze nie stawiam kreski na fazowaniu w grupie.
DXM,LSD,BDF,DOC,GBL,SalviaDivinorum,lotofMJ,feta,pseudoefedryna,tramadol,kodeina,klony,lorazepam,alkohol, kofeina,Spice Gold/Diamond, banzai, dust,magic dragon, smoke the next generation,absynt,tabaki,tyton
...i`m back in game biatch.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.