Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 683 / 133 / 0
Ja odkąd miałem 15 lat i prawie umarłem na chodniku po tajfunach czy innym syfie nigdy już więcej nie zapaliłem żadnych dopow co gorsza miałem wieloletnia fobie przed paleniem marihuany, która niedawno zwalczałem i na nowo nauczyłem się cieszyć paląc weed i czerpać z tego przyjemność ☘️, dla mnie syntetyki kanna to najgorsze gowno jaki ten świat zobaczył ale to moja opinia paliłem to gowno 2 lata jak było legalne za kazdym razem czułem się jak w piekle, miałem ziomka co był od tego ostro uzależniony palił takie dopy ze słonia by położyły, do dziś się zastanawiam jaki on miał twardy łeb do tego, bo ja najgorsze bad tripy w swoim życiu przeszedłem po tym gownie
  • 1264 / 319 / 12
Noo tolerka wypierdala w kosmos jak sie jara w ciagach. Jak byłem w formie u schyłku legala to mi torba gramowa starczała na ok 10 jointow na cały dzień, gdzie osoba bez tolerki po 2-3 machach odpadłaby z zabawy. Wylądowałem po tym szajsie w szpitalu ale nie skłoniło mnie to do zaprzestania palenia, do czasu.

Imo te tajfuny i romany bardzo miło wspominam, ale bardziej wagary. Z tego co widze to poprzeczka MDMB-CHMINACA by Pfizer zawieszona wysoko. Chyba na tym związku kanna zakończyły żywot.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 989 / 266 / 0
MDMB CHMINACA to był potwór, człowiek zombie i ciągi nie do przerwania kilka tygodni z rzędu. Jprdl, ale to były zwariowane czasy.
  • 1264 / 319 / 12
Szalone to były czasy, nie zapomnę ich nigdy. Pewnie jakieś szczątkowe ilości znajdują sie w ulicznej trawce ale to nie to samo.

Wiem, ze syntetyki cały czas są bardzo popularne w więzieniach. Ci co rozprowadzają ten szajs mają na tym kosmiczną przebitkę. Sam poznałem typów co szli siedzieć za jakieś pierdoły a po wyjściu wozili sie nową beemką.
  • 5774 / 1181 / 43
15 września 2023GermanskiOprawca pisze:
MDMB CHMINACA to był potwór, człowiek zombie i ciągi nie do przerwania kilka tygodni z rzędu. Jprdl, ale to były zwariowane czasy.
Kurwa, lubiłem to serio.
W nic się tak nie potrafiłem wjebać. Nawet na forum nie wchodziłem, wyjebane miałem.

A to w Mocarzu tym słynnym było jeśli się nie mylę.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 989 / 266 / 0
@london5

Mocarza nie miałem (nie)przyjemności testować, ale na bank to siedziało w stacjonarkowym Sundialu. Eh, całe życie mi się kręciło wokół wizyt w sklepie i dokupywaniu towaru (nawet w nocy) na Wielkich Schodach w pewnym mieście xD

I chyba Alien z predatora na tym był, ale głowy nie daję.

Albo takie mocne maczany z ratkillera, podobny gruby kaliber obcowania ze śmiercią xD
  • 5018 / 858 / 0
15 września 2023GermanskiOprawca pisze:
To było warzywienie .
Paliles , wchodził marazm , szedłeś spać i budziles się znowu paliles .
Dla wielu się na jwh skończyło . To miało jakaś euforię w sobie .
A te inne syntetyki to jakis naskórek z pięt samego szatana wymieszany z podkładem .

Paliłem kiedys nm 2201 które uważane jest za mj like i tylko zamula porządna i depresja wchodziła .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1264 / 319 / 12
20 września 2023london5 pisze:
A to w Mocarzu tym słynnym było jeśli się nie mylę.
Z tego co ja się orientuję to mogło to tam być, ale do tego w mixie z innymi kanna i w ilościach nie do końca bezpiecznych. Pod koniec legala, producenci robili takie kurewskie stężenia w mieszankach żeby się szybko pozbyć towaru, że dla kogoś doświadczonego z zakonu mogło być już za grubo a dla kogoś bez wyrobionej tolerki nawet mogło zakończyć się zgonem. Sam zajarałem takiego "hot spota" i była to moja ostatnia kara, bo ojciec mnie nagrał telefonem pokaranego w wannie i zagroził, że wyjebie z chaty %-D

Mocarza też nie miałem okazji stestować, ale jarałem to słynne K2 (w kilku różnych wariantach) które siało spustoszenie w USA. Imo nie była to moja ulubiona maczana. Robiłem mały research i najwięcej spaliłem maczany o wdzięcznej nazwie "Exodus Damnation" na 5F-AKB48 i 5F-PB22 - to wtedy zrozumiałem czym jest karanie.
  • 459 / 44 / 0
Nie zapomnę jak chyba od mocarza nie mam pojęcia co to za gówno było rok 2010 , miało być identyczne jak trawa która wcześniej bez problemów paliłem. Od tego gówna pierwszy bad trip z paniką, niezdolnością myślenia, kurwa horror . Od tamtego dokładnie momentu już nigdy nie mogłem zapalić normalnie zwykłej trawy przez paranoje . Nie wiem co to był za syf ale ogólnie przez to gówno zaczęły się ataki paniki i stany lękowe . Wcześniej byłem normalnym pewnym siebie gościem , lubiłem zabawę ale to głównie alko i normalne zioło. Ale byłem kurwa głupi biorąc to gówno i nie mając pojęcia z czym mam do czynienia. Zakładam ze to był jakiś syntetyk ale jaki chuj to wie , może ktoś ogarnięty skojarzy .
  • 1264 / 319 / 12
Jeśli sie nie mylę 2010 to był schyłek stacjonarek i pierwsze próby nieudolnej delegalizacji (wpisywanie pojedynczych związków na listę substancji zakazanych). Celuje, że trafiła ci sie maczana na nowej generacji kanna fluorowych np AM-2201 albo mix starych JWH i ur tylko w zbyt wysokim stężeniu które zalegało na półkach a trzeba było się szybko pozbyć.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.