Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 250 / 1 / 0
Co to jest ten effect stone? Ze nie moze sie wstac? To po prostu motywacja:p
Czy cos innego czego nie udalo mi sie osiagnac bo konopie dzialaja na mnie mocno i nie jestem w stanie dotrzec do takiego poziomu bez przerw w świadomości? Hę?
  • 138 / / 0
No jeżeli były już przerwy w świadomości, to był pewnie efekt stoned :D Przykładem jest dla mnie zwyczajne zajebanie się indicą - siedzisz, ciężko na ciele, w głowie jeszcze ciężej.. ale i tak zajebiście ;) Osobiście pojęcia stoned i high traktuję przeciwstawnie - high to zajawka, myślo/słowotok i śmiechawy, stoned to kanapa i szeroko rozumiana zamuła.
  • 134 / 2 / 0
Wracają do tematu redukcji efektu stone - może to trywialne ale czy nie można po prostu indici przepalić sativa? :-D
Ja czasami jak za bardzo mnie zmuli lubię wypić kawę. Coś tam pomaga.
  • 31 / / 0
Czy rozchodzące się po nerwach całego ciała "fale", które można uspokoić kładąc się i nic nie robiąc, a do tego kłujące uczucie na lewo od serca narastające w trakcie wysiłku to efekt stone? I czy z czasem gdy dłużej się pali indike to efekt stone maleje (dziś po 4 buchach z lufki już mnie złapał (jeśli to był on), a paliłem po raz 4 w życiu).
Efekt stone zawsze mnie wkurza, bo obezwładnia.
Uwaga! Użytkownik lisu277 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1289 / 329 / 12
Po spożyciu bardzo dużej dawki THC udało mi się uzyskać ten efekt, siedzę właśnie skamieniowany w kamieniołomie, nie ogarniam fazy i zjadłem całą czekoladę a wiecej juz nie mam, błagam pomużcie.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 824 / 247 / 0
Zwal se konia, jakby nie brzmiało tak mnie zawsze po spuście popuszcza.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 191 / 28 / 0
Ja u siebie moge wyroznic 2 typy efektu stone, pierwszy to brak możliwosci ruchu, nie chce mi sie rowniez mowic. Ciezko to wytlumaczyc jesli ktos tego doswiadczyl to wie ocb. Drugi typ doswiadczam najczesciej sam w pokoju gdy jestem mocno upalony, polega on na myslotoku - tzn. jedna mysl zamienia sie w druga i wpadam w taki ciag mysli najczesciej patrzac sie w jeden punkt, czas wtedy plynie duzo szybciej.
dawka czyni truciznę
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.