Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4384 / 703 / 2117
Re: 2-FMA
Nieprzeczytany post autor: deadmau5 »
@lvckyy 2-FMA wywołuje swoje działanie pobudzające poprzez działanie na receptory dopaminy i noradrenaliny w mózgu. Niestety jej psychiczne działania niezbyt nadawałyby się do pracy, zwłaszcza fizycznej, w których potrzebujesz pełnego skupienia, czy pracowałbyś przy rzeczach wręcz niebezpiecznych. Czytając kilka zagranicznych for, oraz informacji odnośnie tej substancji, to 2-fluorometamfetamina przy wyższych dawkach utrudnione lub niemożliwe staje się utrzymanie w miejscu, ponieważ pojawia się zaciskanie szczęk, mimowolne drgania ciała i wibracje, co skutkuje ekstremalnym drżeniem całego ciała, niestabilnością rąk i ogólną utratą drobnej kontroli motorycznej. Niezbyt wskazane do pracy.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 567 / 52 / 0
Re: 2-FMA
Nieprzeczytany post autor: trotyl20 »
Volumetric dose 10mg/1ml

Jakies doswiadczenia? Kombinacja prawdopodobnie z 4fmph, tez lowkey dose ~10’s na start. Mysle o wodzie destylowanej, roztwory nie beda trzymane dluzej niz 5/10 dni. Raczej osobno. Myslalem o starcie dnia z 4fmph, a po kilku h bump 2fma. Ktos cos?
Predzej martwy niz slaby
  • 20 / 6 / 0
Generalnie jest to jeden z lepszych stymulantów funkcjonalnych. Jako rekreacyjny to w dawkach 30-50 mg raczej nic z tego nie było, a wyższych dawek nie próbowałem
  • 100 / 18 / 0
booster-amina, czy nitrodrag? zwieksza silechęciorazpodaz..
Uwaga! Użytkownik CiekawskiJeden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 102 / 14 / 0
Ja mam 2 pytania:
1. Czy ktoś ma porównanie do aptecznego metylofenidatu? Oczywiście chodzi mi o małe dawki, w celach podniesienia wydajności, motywacji.
2. Czy długofalowo, przy codziennym braniu niskich dawek to nie powoduje jakichś ostrych, przewlekłych skutków ubocznych? Myślę o 2-FMA do stosowania codziennego, w niskich dawkach, ale zastanawiam się nad bezpieczeństwem. Na chłopski rozum, skoro Adderall w normalnej dawce jest bezpieczny to i taka pochodna też powinna, ale wolałbym się upewnić
  • 5184 / 916 / 0
To jest amfetamina w dodatku z fluorem .
Wyżera śluzówkę
Musiałbyś to jeść bo szkoda nosa na dłuższy czas .
Ogólnie nie napiszę że to dobre opcja .
Wg mnie lepsze niż uliczna z Hui ei czym ale po ciągu na trzeźwo nie ruszysz z miejsca .
Downregulacja dopaminy zrobi swoje i zapłacisz za wspomaganie .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.