Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Jakies doswiadczenia? Kombinacja prawdopodobnie z 4fmph, tez lowkey dose ~10’s na start. Mysle o wodzie destylowanej, roztwory nie beda trzymane dluzej niz 5/10 dni. Raczej osobno. Myslalem o starcie dnia z 4fmph, a po kilku h bump 2fma. Ktos cos?
1. Czy ktoś ma porównanie do aptecznego metylofenidatu? Oczywiście chodzi mi o małe dawki, w celach podniesienia wydajności, motywacji.
2. Czy długofalowo, przy codziennym braniu niskich dawek to nie powoduje jakichś ostrych, przewlekłych skutków ubocznych? Myślę o 2-FMA do stosowania codziennego, w niskich dawkach, ale zastanawiam się nad bezpieczeństwem. Na chłopski rozum, skoro Adderall w normalnej dawce jest bezpieczny to i taka pochodna też powinna, ale wolałbym się upewnić
Wyżera śluzówkę
Musiałbyś to jeść bo szkoda nosa na dłuższy czas .
Ogólnie nie napiszę że to dobre opcja .
Wg mnie lepsze niż uliczna z Hui ei czym ale po ciągu na trzeźwo nie ruszysz z miejsca .
Downregulacja dopaminy zrobi swoje i zapłacisz za wspomaganie .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.